Prológus

5.4K 188 4
                                    

A nevem Sophia Rose Downlope. Beacon Hillsben élek az apukámmal. Anyával elváltak amikor öt éves voltam. Azóta nem láttam anyut.

Utállok suliba járni. Bár én vagyok az egyik legjobb tanuló. Csak 5-ösöket kapok. Mondjuk mivel nincsenek barátaim sok időm van tanulni.

De ne higgye senki hogy egy stréber vagyok aki egésznap tanulok... szoktam futni az erdőben, sütni, sokat olvasok, játszok a kutyámmal, Newttal. (Az útvesztőből) Régebben lacrossoztam a bátyámmal de, amióta elment az egyetemre nem szoktam játszani. Néha dobálok egy labdát lacross ütővel Newt kutyának ő meg visszahozza.

A suliba minden nap feketében megyek. Emiatt gyakran szoktak "Árny lány"nak csúfolni. De pont leszarom. Sokszor még egy szarkasztikus megjegyzést is fűzök hozzá.

Jól tanulok de, szeretek órákon hülyéskedni. Megmondom a jó választ a tanárnak utánna az orrom alatt elmormogok egy viccesebb választ. Senki sem hallja rajtam kívül csak Stiles Stilinski. Ő pedig mindig röhög rajta, ezért az igazgatóiba küldi a tanár. Én meg ezen röhögök de csak magamban. Így rajtam kívül senki sem hallja.

Mostmár csak a saját szórakoztatásomra csinálom.

Az Árny farkas (Teen Wolf ff.)Where stories live. Discover now