PART 13 Harry V

1K 53 3
                                    

Harry

Darcy, Darcy, Darcy, ik moet Darcy zoeken, ik moet haar vinden, ik wil haar gewoon terug. Dat gaat er al 3 jaar door mijn hoofd. 3 jaar. Darcy zou zes worden vandaag. Als ze nog leeft. Natuurlijk leeft ze nog, Harry! Misschien niet John. Harry! Geef je nu al op? Ach, trap het af john! Ik heb je niet nodig!

En weg is John. Hij is mijn imagine vriendje, sinds dat Louis me verlaten heeft omdat ik te depressief ben. Nu denk je vast van 'Wat? Heeft hij je daardoor verlaten?'. Wel, ergens snap ik hem. Ik bedoel ik zou ook niet met iemand willen samen leven die de hele dag door naar een muur staart, geen woord zegt tegen je, bijna elke avond doelloos rondrijd en door niemand wilt worden geholpen. Tja, het heeft me alleen maar depressiever gemaakt, maar wie maakt zich er zorgen om? Niemand hè, I know.

Wat is er eigenlijk gebeurd de afgelopen 3 jaar? Owja, de politie heeft de zoektocht naar Darcy opgegeven; ze denken dat ze dood is. Ashton is van plan om 5 Seconds Of Summer te verlaten. Vanaf dat Darcy ontvoerd -of vermoord- was is hij vaak afwezig geweest, hij kwam soms niet opdagen op concerten, ging niet mee met de tour van zijn band, wanneer ze vrij waren was hij altijd verdwenen en noem maar op. Dus heeft hij besloten de band te verlaten, hij zegt dat het wegens familie is.

Ik sta recht, weg van de muur waar ik weer uren naar heb gestaard. Ik ga op de vensterbank zitten en kijk naar buiten. Ik weet niet hoe laat het is, waarschijnlijk een uur of 7 in de ochtend. I don't care. De gedachten slaan weer op hol en John is ook terug.

Vanavond, vanavond doe ik het, John. Wat?! Harry neen! Dat kan je niet maken! Denk aan Darcy! Denk aan je familie! John, hou je bek! Jij moet niet bepalen over wat ik doe en wat ik niet doe in mijn leven. Ik wil gewoon even alles vergeten, misschien kom ik Darcy wel tegen! OMG! Dat jij nog zo kan denken! 'Mischien kom ik Darcy wel tegen!' en 'even alles vergeten' EVEN is niet hetzelfde dan ALTIJD en op de manier dat jij 'even' alles wil vergeten is niet 'even' maar is 'altijd'. En wat als je Darcy niét tegenkomt? Dan ga je spijt hebben hoor. John je zal het niet kunnen veranderen hoor. Vanavond staat vast. Vanavond ga ik alles vergeten...

-*-

HALLO!

OMG DANKJE VOOR DE 20K!!!!

Kunnen jullie 20 comments en 40 votes halen? Comments mogen van dezelfde persoon zijn;)

VOTE

COMMENT

FOLLOW

xx Lola

Darcy Styles  |H.S.fanfic| correctingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu