PART 3 •Harry• ✔️

2.5K 114 23
                                    

•Harry•

In de keuken zit ik te wachten op Liam, hij wou me spreken. Over Paris en Darcy natuurlijk. Al die jaren heb ik nog van haar gehouden.

"Wil je wat water?" Ik word uit mijn gedachten gehaald door Liam die de keuken komt binnnen gelopen.
"Ja, graag," beantwoord ik zijn vraag. Hij schenkt een glas water in. Hij gaat naast me zitten en geeft me het glas.
De boze uitrukking op zijn gezicht maakt me bang. Hij is boos en dat begrijp ik, ik zou helemaal het zelfde reageren als ik zoiets van een vriend moet aanhoren.
Hij schraapt zijn keel en vraagt: "Is het waar?" Mijn ogen beginnen te tranen. "Ja," zeg ik al snikkend. Hij knikt en kijkt me aan, "Je gaat stoppen met huilen, je gaat je luie kont opheffen en zien dat je dit gaat goedmaken met dat meisje, begrepen?" Ik knik. Hij staat recht en loopt de keuken uit.

Met mijn hoofd in mijn handen blijf ik zitten. Ik weet niet hoe ik dit ga goedmaken, ik weet amper ofdat het nog wel goed te maken is met Paris. Ik ben dom geweest, dat geef ik gerust toe en ik wou dat ik nooit zo dom was geweest. Paris en ik waren veel te jong, dat weten we beiden maar al te goed en alles ging gewoon veel te snel. We waren een paar maanden samen toen ze ontdekte dat ze zwanger was.
Ze werd op straat gezet door haar ouders en kwam bij mij wonen. We kennen elkaar al beste vrienden van in de kleuterklas en dachten dat we dit wel konden doorstaan. Ik keek er naar uit om vader te zijn, maar ik dacht dat ik het niet kon, dat ik alles slecht ging doen. De tranen stromen over mijn wangen en druppen één voor één op de tafel.

Louis komt de keuken binnen en kijkt me aan alsof ik stront ben. "Moet kleine Harry huilen? Weet je wat de kleine kindjes zouden zeggen? Eigen schuld, dikke bult!" Lacht hij.
Even verstijf ik. Ik dacht wel dat hij boos zou zijn, maar dat hij zo zou doen tegen mij, dat is er gewoon over.
Schokken gaan door mijn lichaam van het huilen. Louis kijkt me bezorgd aan, "Harry gaat het?" Ik schud zachtjes mijn hoofd. "Je zit er erg mee in, niet?" Hij komt naar me toe en geeft me een knuffel. "Sorry dat ik net zo rot tegen je deed Harry." Zegt hij in de knuffel.

~*~

OH
MY
CARROT!?
Is het normaal dat ik meer dan 500 boeken in mijn bibliotheek heb staan????

6 comments en 6 votes? kunnen jullie dat halen?

xx

Darcy Styles  |H.S.fanfic| correctingWhere stories live. Discover now