10 - Bias eating chicken

7 3 0
                                    

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Megint: hiányzik az Eat Jin

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Megint: hiányzik az Eat Jin. És most a témánkra! 

A mai témának a vegánokat, vegetáriánusokat  választottam. 

Először is: én magam egyik se vagyok, hús nélkül nem tudnék élni, mert imádom (főleg a csirkét), de meg tudom érteni, hogy aki az, miért az. És tisztelem, ha valaki így döntött. 

Egyetlen bajom van az egésszel: a viták. Komolyan, semmi értelme ezen vitázni. Amikor meglátom, hogy valaki, aki húst eszik lenézi vagy próbálja megtéríteni a másikat, esetleg fordítva, kifutok a világból. Egyszerűen semmi értelme. 

Ha valaki úgy döntött, hogy nem akar húst, vagy bármi állati eredetű terméket enni, különböző okokból, akkor tiszteld a döntését. Ne gondold, hogy te jobb vagy, csak mert "normális"  étrendet követsz. És ugyanez vonatkozik a másik félre, ők sem lesznek jobbak, sem kiváltságosabbak, csak mert "különleges" az étrendjük. Senki nem lesz semmilyen szituációban kiváltságosabb, jobb a másiknál, csak mert valamit máshogy csinál, vagy más dolgokat szeret. 

Rövid, de személy szerint úgy gondolom tartalmas rész volt. 

Viszlát 💜

Elmélkedések egy bögre tea és Jin társaságában (30 days bias challenge)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ