2 - Bias' selca

24 4 0
                                    

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Második nap

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Második nap. 

Akárki akármit mond nekem, ez a gyerek (a maga 26 évével) olyan különlegesen néz ki, hogy szinte hihetetlen. Amúgy ne kérdezzétek hogyan sikerült választanom összesen hármat abból a sok selcaból, mert nem tudom. 

És mivel önfotózásról van szó, amihez önbizalom kell, ezért most arról lesz szó. 

Mármint az önbizalomról, az önszeretetről és a magabiztosságról. 

Kezdem az én sztorimmal: Olyan szorongó, önutáló - valószínű pár mentális problémám is volt (bár amiket leírtam is azok, na mindegy, este van) - gyerek voltam, és öngyilkos gondolataim voltak. 

Ez amúgy lehet, hogy valakinek durván hangzik, valakinek nem, de az egész lényege, hogy már a közelében sem vagyok ennek az állapotnak. És hogy miért? Nos, a sors valamiért nagyon megszerethetett Halloweenkor, mert úgy döntött, hogy odadobja nekem ezt a csodálatos embert mentőövként. (ez valamiért olyan durván hangzott) 

És többet segített, mintha elmentem volna pszichológushoz vagy bármilyen szakemberhez. 

Olyan különleges, eleven, pozitív személyiség, és a direkt bolondozásával mindig felvidít. Ez volt az első lépés. Mindig boldog voltam, ha vele kapcsolatos (vagy róla készült) videót vagy képet néztem. És imádtam azt az érzést. 

A második az volt, amikor hallgattam azt, amit az önbizalomról, önszeretetről és magabiztosságról mondott. Ha valaki azt meri állítani, hogy csak bolondozni, hülyéskedni és komolytalankodni tud, azt páros lábbal rúgom ki akárhonnan, ahol van nyílás. Fontos dolgokról beszélt, komoly hangvétellel, amiket igenis meg kell fogadni. Ha betartod ezeket a tanácsokat, és komolyan harcolsz a fejlődésért, menni fog. Nem egy rövid folyamat, de nem is kell annak lennie. És ha esetleg belekezdesz, akkor ne ijedj meg, hogyha vannak rosszabb pillanataid. Ezeket egyszerűen meg kell élni, aztán másnap továbbmenni. Ha azt mondod, ez nem ilyen egyszerű, én azt mondom: az elején egyáltalán nem könnyű, szinte lehetetlen, de ahogyan javulsz, könnyebb lesz. Komolyan. Nem a levegőbe beszélek, személyes tapasztalat. Bár, mindenkinél más lehet, viszont remélem, hogy többeknek is hasonló tapasztalatai lesznek ilyen téren. Mármint a javulásban, az előtte lévőt kerüljétek el a picsába. Bár, hogyha javultok... 

Este van. 


Ez komolyabb téma volt, pedig milyen szép dologgal kezdtük... 

Ha valaki úgy érzi, segítségre van szüksége, írjon nekem. Wattpadon is lehet, de itt az e-mail címem, bárki zaklathat: szovjetlapostet@gmail.com (ne kérdezzétek, fura vagyok) 

A végére magabiztosan kijelentem, hogy ma armyként vettem Square up albumot, úgy, hogy blinknek nem vallom magam. Egyszerűen tetszett a zene. Fuck fanwars. 

A harmadik napon találkozunk, addig viszlát mindenkinek! 

Love yourself, love myself, peace














Alexa play Epiphany

Elmélkedések egy bögre tea és Jin társaságában (30 days bias challenge)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora