|Kapitel 3| Hvaaaaad!!?

1.2K 45 10
                                    

Louis synsvinkel

Jeg kun bare ikke sove! jeg tog min mobil op for at tjekke hvad klokken var, den var 1 om natten. Jeg ved virkelig ikke hvad der skete. En masse tanker fløj gennem mit hoved, og pludselig stoppede de. Jeg kunne ikke få Camilla ud af tankerne, hvad sker der med mig. "Camilla" mumlede jeg for mig selv. Det er et smukt navn. Hun var faktisk virkelig pæn, og hun har det sødeste grin. Hendes smil, er det smukkeste jeg noglesinde har set. Havde jeg fået følelser for Camilla? Jeg bliver nød til at snakke med hende i morgen, lige så stille kan jeg mærke mine øjne lukke i.
Næste morgen, var det første jeg tænkte på Camilla. Jeg spiste hurtigt, og ringede til Camilla.

"hej det er Camilla"

"hej Camilla... det er Louis"

"hej Louis, eh ville du noget?"

"kan vi snakke hjemme hos mig om en time"

"Emmh.. Hvorf- okay"

"Så ses vi om en time"

"Ja vi gør!"

Camillas synsvinkel

Jeg tog mine elskede sorte bukser og en sort trøje, efter det gik jeg ud og satte mit hår i en hestehale. Jeg lagde en let mascara og tog lidt læbestift på. Jeg skyndte mig ned. Tog mine hvide converse på, og gik ud jeg tændte bilen og begyndte at kører. Hvad ville Louis snakke med MIG om? Jeg var der endelig, jeg var lidt nervøs, jeg ved ikke hvorfor. Jeg bankede stille på døren, den blev åbnet af Louis som stod i bar mave. DEN MAVE! jeg savlede jo næsten, jeg stod bare og kiggede på hans mave. Han rømmede sig " kom bare ind" sagde han og smilte, jeg gik stille ind, og vi satte os ind i hans stue.

"hvad ville du snakke om Louis"

"jeg... Har... okay nu siger jeg det bare... jeg har fået følelser for dig"

"hvad"

"det er rigtigt Camilla"

"jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige"

Hvad kunne han lide mig? Altså som kæreste. WOW vi sad pludselig rigtig tæt på hinanden. Jeg kiggede ned på hans læber. Jeg kiggede hurtigt op og vi sad nu endnu tættere. Hans øjne bordede sig ind i mine, og jeg mærkede hans læber mod mine. Det føltes så rigtigt., måske havde jeg også følelser for ham. Det kys var bare perfekt! Pludselig hører vi noget bag os. FUCK! Der stod Liam, Harry, Zayn og ikke mindst Niall. De grinte alle, jeg kunne mærke at jeg rødmede lidt. Jeg kiggede over på Louis som bare sad og så irriteret på de andre drenge.

Harrys synsvinkel

"undskyld vi forstyrrede hr. og fru. Tomlinson" sagde jeg og grinte efter. Vi grinte igen og både Camilla og Louis rødmede.
Det var blevet rimelig sent nu og vi havde sat os ned for at se en film. Camilla faldt i søvnen hurtigt, som altid. "Louis" var der nogen der sagde. Vi kiggede alle på Camilla "hvad fanden var det" spurgte Zayn. "hun snakker bare i søvne tror jeg" sagde Liam. "Hvad sagde hun" kom det fra Niall. "det ved jeg ikke" sagde jeg. "Louis" kom det fra Camilla. "Argh Louis" sagde jeg og vi grinte, men ikke Louis han rødmede. "Louis" sagde hun igen. Vi grinte endnu mere, og Louis rødmede også endnu mere.

Camillas synsvinkel

Jeg vågnede da jeg hørte nogen grine. "Har du sovet godt" grinte Niall. "ja hvorfor" spurgte jeg lidt forvirret. "ikke for noget" sagde Niall. "har du haft en god drøm" sagde Harry og efter flækkede han af grin. "jeg kan ikke huske så meget" sagde jeg. Jeg kiggede over på Louis han rødmede. "hvorfor griner i drenge" spurgte jeg forsigtigt. "Louis Louis" grinte Zayn og prøvede og efterligne mig. FUCK! Havde jeg snakket i søvne, og så om Louis. jeg rødmede mindst lige så meget som Louis. Jeg har virkelig et problem. Senere var Liam og Niall taget på Mc Donalds, og Zayn og Harry var taget i biografen, så mig og Louis var alene. Det var lidt pinligt efter det jeg havde drømt. Pludselig brød Louis stilheden, "havde du en god drøm" grinede han. "ja den var fantastisk" smilede jeg Vi grinede, han gik ud for at lave noget te. "HVILKEN SLAGS TE VILLE DU HAVE" råbte han. "OVERRASK MIG" råbte jeg tilbage. Og så sagde han ikke mere, han kom tilbage med te og kage. Vi satte en film på og det var faktisk rigtig hyggeligt.

Hejjjj

Håber i kan lide kapitlet, og hvad synes i om Louis og Camilla som et par?hvad tror i Niall om det?

A life With Louis (afsluttet)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ