Fest || kapitel 29 ||

420 18 7
                                    

|| Camillas synsvinkel ||
Næste morgen vågnede jeg ligesom alle andre dage, bare uden Louis? Jeg kiggede rundt men han var der ikke. Jeg gik nedenunder for at kigge, han var ikke i køkkenet. Jeg kunne høre nogle snakke Og er ret så sikker på det er Niall og Louis. Jeg går ind i stuen, og ja der sidder de og griner . "Hvad griner i af" spurgte jeg? "Tjek Twitter" siger Niall. Jeg går ind og sjovt nok har han lagt noget på Twitter. (Billedet er øverst) jeg kiggede på drengene og gav dem et det-mener-i-ikke-blikket. De skulle til fest, "ville du ikke med babe" spørger Louis og laver hundeøjne. "Nejj, jeg er træt" svarer jeg. Han bliver bare ved med at lave hundeøjne "okay så, men hvad tid tager vi afsted". "19:00" sagde Niall. What!klokken var 18:00 jeg nikkede og gik op på mit værelse og gik i bad. Efter tog jeg selvfølgelig tøj på (billede øverst, hvor der står Camilla) jeg sætter mit hår op i en rodet knold, og tager en lille smule makeup på. Jeg kiggede på klokken den var 18:40, Shittt! Jeg løb ned i gangen og tog hurtigt mine sko på. Jeg stresser fuldstændig hvor er min taske! Ihh og min telefon lorttttt nu skal jeg lede efter det:( jeg havde fundet min telefon og ja jeg fandt ud af at min taske lå på bordet lige foran mig... Ups. Pludselig høre jeg en fløjte bag mig, jeg vender mig om til min store overraskelse er det Louis. "Wowww" siger han, "du ser heller ikke helt dum ud" siger jeg og griner. Han kysser mig og vi går ud til bilen, "forresten Niall er taget der ud sammen med Liam" jeg nikker stille "skal de andre drenge også med?"
"Ja" jeg nikkede igen og kiggede ud ad vinduet. Skulle jeg sige det med Harry? Nej for hvis han så bliver fuld så bliver han sur! Jeg mærker en hånd på mit lår "hvad er der i vejen?"
"Ehm.. Louis, da jeg var på hospitalet ikke" han kiggede på mig men så på vejen igen (han kørte) "altså...Harry kyssede mig på hospitalet" han kiggede på mig, jeg kunne mærke hans smil falme. "Det mener du bare ikke" siger han og virker irriteret, "undskyld Louis, jeg kunne ikke se hvem det var, så jeg troede det var dig. Da jeg så spurgte om det var dig sagde Harry ja.." Der var stille i noget tid "sååå du ville faktisk gerne kysse med mig" siger Louis efter lidt tid. Jeg griner lidt, han stopper bilen og vi går ud. Jeg kigger ham i øjnene og kysser ham hurtigt og siger undskyld. Vi går ind hånd i hånd, jeg kunne næsten ikke høre noget andet en musikken og duften af alkohol "ville du have noget at drikke" råber Louis. "Jaja" Råber jeg tilbage. Vi sætter os ved baren og Louis bestiller noget jeg ikke kan høre. Jeg havde drukket virkelig meget og ja lige nu står jeg bare og danser, da jeg havde opgivet at lede efter Louis. Pludselig mærker jeg to stærke arme rundt om mig jeg kigger op og det er Louis "hvor har du været! Jeg har ledt overalt?" Råber han. "Ilm"
-
-
-
(Næste morgen)
Jeg vågner og har den værste hovedpine, jeg lægger hjemme hos Louis. Jeg kan ikke huske noget fra igår altså efter jeg sagde "Ilm" til Louis. "Louiiiisss" råber jeg. Fuck det gjorde ondt i hoved, døren går op og ind kommer en forvirret Louis. "Er du okay" siger han og puster ud, "jaja hvorfor da" siger jeg og løfter mit ene øjenbryn "ehh du råber efter mig kunne du ikke bare gå ned til mig?" Siger han og griner. Jeg trækker på skuldrene, "men hvad ville du så?" "Jeg er sulten"
Han kiggede på mig "jeg laver ikke mad til dig" siger han. Jeg sukker men finder hurtigt på noget "hvad hvis du for et kys!" Siger jeg og laver trut mund. Han ruller med øjnene "Okay så" siger han jeg kysser ham og efter det går han ned. "HJÆÆLP" råber Louis pludselig, fuck.....

A life With Louis (afsluttet)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin