31.T.G.A.o.B&M/Aventurile sumbre ale lui Billy si Mandy

7.2K 327 53
                                    

31.The Grim Adventures of Billy & Mandy/Aventurile sumbre ale lui Billy si Mandy


Desenul Aventurile sumbre ale lui Billy si Mandy a fost catalogat ca fiind un show morbid din cauza personajelor si a intamplarilor bizare. 

O teorie ar fi: Toate intamplarile se petrec in mintea unei pisici. Acea pisica e Milkshakes, animalul de companie a lui Billy. Intr-o dimineata, Mandy, o iubitoare a umanitatii, s-a hotarat sa mearga din usa in usa, ca sa ceara bani pentru orfelinatul orasului. Ea, la fel ca in serial, era cea mai buna prietena a lui Billy, un baiat normal, care locuia impreuna cu familia sa. Cand a ajuns in fata usii lui Billy, ea a sunat la sonerie. Cea care a deschis usa a fost mama lui Billy, care a tras-o brutal inauntru. Acolo a legat-o si i-a dat foc, arzand cu Billy si tatal sau. De asemenea, femeie a ars in focul mistuitor, provocand toate aceste catastrofe din cauza unui atac de schizofrenie. Pompierii au stins focul, constatand ca nu exista niciun supravietuitor. Insa, exista unul de care nu stiau, Milkshakes, care fugise cu mult inainte ca focul sa prinda avant. 

Dupa cateva luni de ratacire, s-a intorc inapoi acasa, insa nimeni nu mai era. Si-a dat seama ca nimeni nu se va mai intoarce inapoi, asa ca a intrat in depresie, imaginandu-si o lume in care toti inca traiau. 








DESENELE COPILARIEIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt