86.Lilo&Stitch

1.9K 136 26
                                    

86.Lilo&Stitch


Teorie dupa filmul Lilo&Stitch din 2000


Numele real al lui Nani a fost Natalia. Aceasta a avut o sora mai mica pe nume Lilly. Lilly adora sa se joace cu cainele familiei, Sparks (cainele fiind Stitch). Intr-o zi, jucandu-se afara cu Sparks, Lilly s-a intepat in sarma ruginita a cardului. De regula, se intamplau multe lucruri de genul deoarece ele locuiau intr-un cartier marginas al Hawaiului. 

Natalia s-a grabit sa o duca la spital pentru ca ranile pareau destul de grave. Neavand indeajunsi bani, ea nu a putut sa-i plateasca tratamentul prescris de medic, Lilly murind la scurta vreme din cauza unei infectii.

Moartea lui Lilly a lasat rani adanci in sufletul Nataliei, care a preferat sa intre in lumea drogurile pentru a uita dramele vietii sale. In acest cerc vicios s-a intalnit cu Dean (Danny). S-au imprietenit si au ajuns la scurt timp iubiti. Natalia s-a hotarat sa locuiasca impreuna cu Dean, insa acesta a abuzat in repetate randuri de ea si tot timpul o inchidea in casa cand era plecat la munca. Bataile dese au determinat-o sa se drogheze, iar grijile, care au macinat-o, le-a scris intr-un jurnal unde a mentionat-o si pe Lilly, scumpa ei surioara. Natalia a ajuns sa fie hartuita si de proprietarul apartamentului in care ea locuia cu Dean. Iar in urma presiunilor, a decis sa dea foc apartamentului, murind arsa impreuna cu Dean. 

Aparent, jurnalul scris de ea nu a fost atins de flacari Acesta a fost preluat de catre un animator Disney, care a reusit sa schimbe povestea Nataliei intr-un film legendar Disney.












DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum