Capitol Special #25

166 23 4
                                    


De data aceasta, voi vorbi despre Lauren Faust, una dintre cele mai cunoscute animatoare din Statele Unite, care s-a făcut cunoscută în industrie pentru aportul adus la desene precum: Fetițele Powerpuff, Casa Foster pentru prieteni imaginari și Micul meu ponei: Prietenia este magică. În prezent, ea lucrează la seria animată DC Super Hero Girls care rulează și în 2018, însă nu este difuzată și în România.

 În prezent, ea lucrează la seria animată DC Super Hero Girls care rulează și în 2018, însă nu este difuzată și în România

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lauren a avut un impact major și incontestabil asupra desenelor animate din ultimii 15 ani. Ea a vrut să distrugă bariera contruită în animație, încercând să creeze serii care să fie dedicate atât fetelor, cât și băieților. A reușit acest pas incredibil alături de soțul ei, Craig McCracken, creatorul Fetițelor Powerpuff, iar acum se concentrează în mare parte pe animațiile care să le ajute pe fete să-și dorească mai mult de la ele și să lupte pentru dorințele lor.

Un internaut a întrebat-o dacă ar putea pe lângă animațiile cu super-eroine, să facă și cu printeșe. Ea a mărturisit că mereu filmele Disney vor rămâne o sursă de inspirație pentru ea, însă acum se concentrează pe realizarea unor altfel de „prințese" care să inspire tinerele generații. De asemenea, și Super Tinerii din viața reală o inspiră pentru că a observant că din ce în ce mai mulți luptă pentru drepturile și visurile lor. 

De menționat, mai pe final, este că Lauren este și o mare susținătoare a femeilor și își dorește să le susțină pe cele care au fost asaltate sexual pentru a-și da glas propriilor voci. Alături de ea este și Rebecca Sugar, creatoare desenului Steven Universe.


___N.A:

Lauren Faust este o adevărată sursă de inspirație și un exemplu de urmat deoarece, prin intermediul pasiunii ei, a reușit să facă un bine. În plus, într-un interviu, a afirmat că este și sursa de inspirație a lui Frankie din Casa Foster pentru prieteni imaginari. 

DESENELE COPILARIEIWhere stories live. Discover now