Capitol Special #24

201 33 3
                                    


Cred că nu am mai postat un capitol la această carte de un car de ani, dar acum am timp din plin să mai profit pentru a o îmbunătăți și pentru a o termina, întrucât mi-am propus să mai scriu 26 de capitole. Pe cuvântul meu.

Capitol Special #24 nu cumprinde o teorie, dar mi se pare foarte amuzant peste ce am dat pe Twitter. Căutând în istoricul lui Craig McCracken, creatorul Fetițele Powerpuff, Casa Foster pentru prieteni imaginari și Hoinarul intergalactic, am văzut că el le-a răspuns fanilor la cele mai vehiculate întrebări și teorii din ultimii ani. Să vedem care sunt acestea:

1.Este o teorie conform căreia Craig McCracken, Genndy Tartakovsky (creatorul desenului Laboratorul lui Dexter) și Van Partible (creatorul desenului Johnny Bravo) ar fi fost colegi de cameră în facultate.

Total neadevărat din ce spune Craig. El a fost coleg de cameră doar cu Genndy, și nu cu Van, DUPĂ terminarea facultății.

2.Toată lumea care a citit cartea sau altele de pe wattpad, știe că exită o teorie care spune că acțiunea din Fetițele Powerpuff și Samurai Jack are loc în același univers. 

Din nou, total neadevărat, Craig afirmând că aceste idei sunt niște minciuni. Samurai Jack este creația lui Genndy Tartakovsky și cum ei sunt buni prieteni, stilurile lor se aseamănă.

3.Un fan a întrebat: De ce trei fete și nu patru? 

Craig a răspuns că nu a avut de când niciodată să o includă pe a patra deoarece trei este un număr magic. A făcut o încercare cu Bunny, însă a considerat că este prea bună pentru acea lume și era, de asemenea, chimic instabilă.

4.Fanii au întrebat dacă el, creatorul original, are de a face cu noua versiunea a Fetițelor Powerpuff care încă rulează pe Cartoon Network.

Craig a spus că nu, subliniind de mai multe ori că el este doar autorul, iar CN deține dreptul de a face orice cu fetele pentru că le-au cumpărat. Nimic nu se poate face fără aprobarea lor.

5.Ce s-a întâmplat cu părinții lui Frankie din Casa Foster pentru prieteni imaginari? Sunt în viață sau au murit?

Craig spune că ei sunt în viață, doar că fiul doamnei Foster nu este un adept al prietenilor imaginari și din acest motiv nu a lăsat-o pe Frankie să aibă unul în copilărie. Totuși, Craig s-a gândit cum ar fi arătat prietenul ei imaginar și a spus că ar fi fost mic pentru a-l ascunde de tatăl ei.

Întrebat dacă mai are ceva în plan, el a spus că are deja ceva pregătit la care lucrează și că nu se gândește să facă un show pentru adulți pentru că își dorește ca toate categoriile de vârstă să se uite la animațiile sale.


___N.A:

Dacă vă mai doriți capitole de genul, am să mai caut. Mi se par geniale și sunt absolut adevărate.

DESENELE COPILARIEIWhere stories live. Discover now