1.Phineas and Ferb/Phineas si Ferb

16.7K 840 111
                                    

1.Phineas and Ferb/Phineas si Ferb


Se pare ca mama lui Candace si a lui Phineas s-a despartit de tatal acestora cand erau mici. Un an mai tarziu, s-a recasatorit cu tatal lui Ferb. Din pacate, Ferb s-a nascut cu un handicap mintal si de asta nu prea vorbeste in serial. La randul ei, Candace suferea de schizofrenie.

 Isi imagina, in majoritatea timpului, ca fratii ei fac constructii de neimaginat si ii spunea mamei toate aceste lucruri. Insa ea nu o credea, punand aceste idei pe seama imaginatiei. Din cauza ca mama ei nu o credea si nu voia sa vada ce fac fratii ei, Candace a devenit  foarte agresiva. 

Intr-o zi, a fost dusa la doctorul Doofersmith, care i-a prescris niste droguri pentru a-i calma iesirile neasteptate. Din pacate, a devenit dependenta de ele si a luat mai multe decat cerea reteta. A murit, pana la urma, din cauza unei supradoze. Uitandu-se prin lucrurile sale, mama descopera jurnalul secret pe care-l ascundea. 

Il citeste si se hotaraste sa-l duca la Walt Disney Pictures, pentru a le cere sa faca un desen animat in memoria fiicei sale.




DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum