Capitol Special #11

1.1K 85 18
                                    


Capitol Special #11

Pokémon Go


Autoarea teoriei dramatizeaza putin deoarece considera ca noua generatie jucatoare de Pokemon Go ar putea declansa un nou razboi mondial, dar sa nu judecam atat de pripit parerea ei. Stiu ca majoritatea vedeti jocul ca pe o simpla modalitate de ati petrece timpul in aer liber si de ati omora zilele plictisitoare de vara. Dar stiati ca atunci cand iti instalezi Pokemon Go, oferi acces la camera si la locatia ta? In plus, atunci cand apesi pe "Sing in", oferi accesul si la contul tau de Google. Daca ai mers la baie cu telefonul jucand Pokemon Go, imi pare rau pentru tine, te-au vazut cateva persoane de la CIA. Cam da, sunt mana in mana.

Altii considera ca Michelle Obama ar fi in spatele sindromului Pokemon Go. De ce? Pentru ca isi doreste ca tinerii sa se miste si sa socializeze mai mult. Ce minunat! 

In alta oridine de idei, stiati ca programarea jocului a fost terminata in martie 2016? Aici ne punem un semn de intrebare. Si de ce a aparut pe piata in luna iunie/iulie? Hmm... guvernul vrea sa ne distraga atentia de la lucrurile cu adevarat importante. Ne spala creierele intr-un mod eficient si ne prosteste. Clar vom deveni niste umblatori (#thewalkingdeadpokemongo).


Ce cred adultii despre Pokemon Go: Spala creierele tinerilor si ii transforma in zombii. 

Ce cred tinerii despre Pokemon Go: Ce joc tampit. Nu-l pot prinde pe Totodile.


DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum