68.Scooby-Doo #2

4K 197 56
                                    

68.Scooby-Doo #2

Scooby-Doo nu este un show normal pentru copii cum ai crezut pana acum. Ci este un show popular care promoveaza drogurile si fanteziile, fie ele sexuale, sau in urma consumului de narcotice.

Shaggy este un copil abandonat, rebel, care-si duce viata vazand droguri copiilor din liceul la care merge. Scooby este doar halucinatia lui Shaggy, deci nu exista si nu poate vorbi. Logic ca nu poate vorbi din moment ce nu exista. Shaggy si-l imagineaza pe Scooby din dorinta de a nu se mai simti asa singur cand ia droguri. "Scooby-snaks-urile" sunt de fapt droguri. De aceea sunt asa obsedati de ele si se simt mult mai bine dupa ce le primesc.

Fred si Daphnee sunt un cuplul popular al gastii, iar Velma, fata care-l ajuta pe Shaggy in cresterea si testarea drogurilor. Daphnee fiind bogata poate cumpara cate droguri pofteste, iar Fred ia impreuna cu ea. Intre ei exista cateva joculete sexuale, atunci cand se despart de restul gastii. Stiti nemuritoarele vorbe ale lui Fred "Eu merg cu Daphnee, iar Shaggy cu Scooby si Velma."

Cat despre Velma, multi considera ca ar fi lesbiana, dar au ajuns la concluzia ca ar fi zoofila. Deci, nu-l vrea pe Shaggy, ci pe Scooby. Ceea ce e hilar.

______

Scuzati intarzierea. Mi-a fost lene sa postez. Sincer, am avut niste dureri de cap dupa terminarea anului si mi-a cazut atata par din cap de am zis ca ma duc la spital. Plus, cine se uita la Neveste Disperate? Le ador...


DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum