vždy tu někdo je

27 3 0
                                    

Může se zdát, že jste úplně samy a že to nikoho nezajímá a v nějakou dobu se to tak zdálo každému, ale pravda je taková, že vždy je tu někdo kdo to vidí a snaží se pomoct.
Někdy jen chcete, aby svět končil dneškem a zítřek už nikdy nenastal.
Aby jste si šli lehnout a už se nikdy neprobudili a nebo abyste se probudili jako někdo jiný.
Může to mít hodně příčin, ale pokud se vám zdá, že je to konec světa, že slunce už nikdy nezasvítí, tak to nikdy není pravda.
Můžou to být dlouhé hodiny hraní si s nožem nebo sezení na okně, ale vždy je jiná možnost jak pokračovat dál. Vždy je tu možnost, jak napravit své chyby a někdy dostanete nečekanou pomoc za pochodu, ale vždy tu někdo je.
Jediné co je třeba udělat, je dát znamení, říct si o pomoc a někdo přijde, možná že ne zítra, ale brzy.
Někdo přijde a zvedne vás a vždy je to ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, ale najednou je to tu.
Je to trochu jako jízda ve vlaku. Sedíte samy a najednou si někdo přisedne a začnete si povídat. A když už si řeknete vše, co jste říct chtěli, tak ten člověk zase vystoupí. Už jste si vše předali a může si přisednout někdo jiný. A takhle to skutečně funguje. Pak konečně může přijít někdo, s kým dojedete na konečnou.
  Život je taky trochu jako lyžování. Někdy se stane, že spadnete a ocitnete se na zemi. Ale když se to stane, musíte hned zase vstát, protože nikdy nevíte, co vám přinese další jízda.

Guide to happinessWhere stories live. Discover now