Chapter 1

68 10 1
                                    

Era o zi obișnuită de luni in care normal ca aveam scoala. Razele soarelui imi bat fix in ochi si ma gandesc de ce nu am tras draperiile aseara ca sa pot si eu sa dorm macar pana la 8, ma trezesc somnoroasa si prima mea direcție este catre baie. Dupa ce-mi fac rutina ma duc in camera mea sa imi sun BFF, Yuri, sa vorbim despre ce facem azi la liceu.
A da, eu sunt Kim Myung, am 17 ani si sunt din Korea, fana BTS la care biasul meu este Tae-Hyung.
Inchidem odată si odata apelul si ma duc sa imi aleg hainele. Aleg un hoodie cum cel mai cute baiat, adica Tae, niște blugi albastri deschiși rupți in genunchi si niște papuci de la fila negri cu auriu. Merg la bucătărie si imi fac o salată cu niște suc de portocale natural. Primesc un mesaj de la Yuri ca este in fața uși, eu fiind la bloc normal. Ma uit la ceas si vad ca e destul de tarziu, termin salata repede si fug sa mi iau ghiozdanul care era alb cu niște linii auri pe care scria BTS.

Fug intr-un suflet la ușă si era Yuri furioasă ca am întârziat. O pormin pe jos până la urma si pe drum dăm de o simplă curva a scolii care vorbea cu Jimin din Bts. Ne uitam mai atent amândouă ca sa vedem exact dacă e Jimin si ca sa vezi, chiar el era.

Nu mai dăm importantă si ne vedem de drum si până ajungem la școală povestim ce poate sa se întâmple la liceu azi.

Myung- auzi, dacă tot l-am văzut pe                            Jimin,s-ar putea sa-i vedem si pe ceilalți membri? Adica na...vreau sa-l văd pe Tae

Yuri-asta nu știu, dar sunt slabe șanse sa se intample, si totuși..vreau sa-l văd pe Hobi, e asa drăguț 🤤

Myung-mi-e mi se pare cam urât

Yuri-da-ti doua sa nu-ti dau eu😑

Myung-taci ca si tu ai spus ca Tae e urât si tot eu ti-am dat palmele

Yuri-a, deci mai pe scurt vrei sa ti le dau eu?

Myung-NU AM SPUS ASTA! :)

...

Am mai vorbit ce am vorbit si ajungem intr-un sfârșit la școală. Având la dispoziție o ora pentru ca am ajuns mai repede la școală mergem in parc.

Parcul era langa liceu si acolo in parc erau niște băieți de a 12a care își bateau joc de unul de a 9a. Ma duc sa văd ce se întâmplă si văd ca era Tae cu Yoongi si își bateau jos de un copil bolnav pentru ca acel copil nu putea sa vorbească si ei dacă il intrebau ceva, gen *imi dai bani tai?* nu putea sa spune  nimic din  cauza  ca  nu  putea  sa  vorbeasca.

Ma duc cu viteza la el si ii dau la o parte pe Tae si Yoongi pentru a vedea cum se simte băiatul. Acel baiat pe nume Edwin era vanat după ochiul drept si ii spun lui Yuri sa aduca asistenta, iar eu raman cu băieți.

Myung- ce dracu va venit in cap sa-l loviți?

Tae- dar ce? N-avem voie?

Myung- Nu!

Tae-vai, se supără prințesa🥺

Myung-tu vrei bataie si nu știi de unde sa ti-o iei?

Tae-cu siguranta nu de la tine😂

Ii iau mana lui Tae si o răsucesc intr-un mod de sa-l pun pe jos.

Yoongi-ai zis ceva?

Tae-doar...taci

Vine asistenta si se duce la Edwin sa vadă ce are, iar Yuri sta nedumerita fiindcă era Tae pe jos iar Yoongi se uita la el.

Yuri-l-ai batut?

Myung-ce crezi?

Yuri-eu tac;-;

Se sună si fugim in clasa, aveam ora de mate, cea mai nașpa ora din orar, dar na..rămân pentru ca am destule absente la orele de mate.

Trece si ora asta in care ma uitam pe pereți ca de obicei si merg pe hol unde era toată trupa bts. Eu si Yuri stateam sprijinite de dulapuri iar eu ma uitam la Tae.

Yuri- ia zi, îți place, nu?

Myung-ia zi, ce zici de j-hope?

Yuri-shut the fuck up

Myung-e asa rau, dar e si asa de dragut..regret ca l-am lovit..

Yuri-auzi, dacă reușesc si il fac sa te ierte, ce-mi dai?

Myung-doua palme ca n-ai curaj

Yuri-s-o crezi tu!



~capitol nou-01.04.2019~

Another Heart Brake/with BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat