6. Bölüm Alıntısı

654 47 13
                                    

*Hoş geldin minik Levo <3 *

Hayırlı akşamlar :)) 

Biliyorum biraz fazla beklettim yeni bölüm için ama iş hayatın yoğunluğundan fırsat bulamıyorum. Bu alıntıyla sizlere bölümün yakında geleceğini duyurayım dedim. Keyifli okumalar ;)


6.Bölüm

Masal ile birlikte hastaneden dönerken üzerimizde tatlı bir yorgunluk vardı. Bize kalsa buradan hiç ayrılmazdık ama Levent abi ''Karımla beni baş başa bırakın..'' diye homurdanınca artık ayrılmak zorunda kalmıştık. Onu ikinci kez baba olarak görmek çok güzel bir andı. Çıkan hafif sakallarını sürekli kaşıyarak olduğu yerde dönüp dururken heyecanı ve mutluluğu tavırlarına da yansımıştı. Bir saatin ardından ise doğumhaneden çıkan küçük Levent ile hepimiz nefesimizi tutmuştuk. İşte o an kucağına aldığı oğluyla yıllar sonra ağlayan Levent abi ise duyguların en güzelini yaşıyor olmalıydı. O an gözlerim Melek abla ile Ateş amcamı buldu. Yıllardır verdikleri mücadele maalesef hiçbir sonuç vermemişti. Bu durum ikisine de ayrı ayrı acılar yaşatırken Melek ablanın gözünden düşen yaşlar içimi daha da acıtmıştı. İkinci kez hala olması elbette onu mutlu etmiş olmalıydı.. Fakat bir de bu durumun bir başka açısı vardı. Anne olamayışını, doğum duygusunu hiç yaşayamayacak olmasını yaşanılan bu an bir kez daha yüzüne vurmuş gibiydi. Onun bu halini kaçırmayan Ateş amcam karısının acısını paylaşırcasına ona sıkı sıkı sarıldı. Saçlarına sevgiyle öpücük kondururken gözlerimi onlardan zorlukla çekerek küçük beye odaklanmaya çalıştım.

Yıllar önce yaşadığım olayla çok acı çekip aşka olan kapılarıma ağır bir set koymuştum. Fakat Ateş amcam sanki bunu hissetmiş gibi o zaman zamanlarımda hep yanımda olmuştu. Yıllardır Melek ablaya olan sevgisini, güzel sevmesini görünce içimdeki o ihtimaller denizi kıyıya yanaşmaya çalışıyordu. Gerçekten de böylesine seven bir adam bizim de hayatımıza girebilir miydi? Ailemin en yakınlarında yıllardır tanık olduğum o güzel aşk hikayelerinde başrolü biz de oynayabilir miydik acaba?

İçimdeki soruları susturmaya çalışırken derin duygulara kapıldığımı anladım. Bunlar bana acıdan başka bir şey katmazken kaldığım yerden devam etmeliydim. Yakın bir zamanda tekvando kursuma gidip biraz pratik yapmayı aklıma koyarken Masal'ın çekiştirmesi ile kendime geldim. Etrafıma baktığımda hiç kimse kalmamıştı.

''Cansu'm iyi misin?''

Masal'ın tedirginliğini ve hüznünü hissederken ''İyiyim..'' diye mırıldandım. ''Melek ablalar nerede?'' diye sorarken onları yalnız bırakmak istemedim.

''Ateş babam ile küçük beyin peşinden gittiler. Levent abim de Gonca ablanın yanına geçti.''

Masal'ın Ateş abiye baba dediği anlar sık sık olmazdı. Bu durum onun da ne kadar üzüldüğünü gösterirken ikimiz de susmuştuk. Bazı anlar suskun kalmak bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyordu. Yavaş adımlarla Gonca ablanın odasına doğru gittik. Herkes her şeyin farkındaydı ama yaşanılan sevincin gölgesine sığınmayı tercih etmiştik. Gonca ablanın kızarmış yorgun yüzü ile uzaktan tebrik ederken Levent abinin bir an olsun eşinin elini bırakmayışına gülümseyerek bakıyorduk. O sırada Gözlem'in kapıyı açışı ile ailemizin yeni üyesi de arkasından geliyordu. En sonda Melek abla ve Ateş amcam el ele odaya girdiklerinde ikisinin de gülümseyen yüzleri ve dolan gözleri ile kimse sesini çıkarmamıştı.

''Anne, kardeşim ne zaman büyüyecek? Çok küçük bu..'' diye sızlanan Gözlem her zamanki gibi ortamı neşelendirirken odak noktamız da belli olmuştu.

Yaşadığımız güzel dakikaların sonunda önce biz ardımızdan da Ateş amcamlarla Gözlem hastaneden ayrıldı. Bu gecelik miniğimiz onlarla kalacaktı. Bu durum bizi sevindirirken Melek ablanın bu gece ne kadar duygusallaşacağını bildiğimiz için onun yalnız olmasını istemiyorduk. Gözlem ister istemez onu mutlu edecekti.. Biliyorduk.. Bu durumun rahatlığı ile evimize girip odalarımıza çekildik. Hastaneye geldiğinden beri durgun olan Masal'ı konuşturmadan önce sıcak bir duş almayı öne çekerek kafamı biraz da olsa boşaltmanın keyfini çıkardım.

***

Bu bölüm hem buruk hem mutluluk dolu olacak gibi... Meleğin Ateşi çiftlerinden izler göreceğimiz bir bölümle yakında sizlerle olacağım. En Güzel'e emanetsiniz <3 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dilimler Aşkına!Where stories live. Discover now