TANITIM 1 💓

1.7K 114 36
                                    

Multimedya: Masal'ımız ^^

Hikayemiz 14.08.2018 yani bu akşam itibariyle yeniden yayında <3 

Selamun aleyküm  taptatlı okurlarım ^_^ Sizleri çok çokkk özledim. Bir yıl aradan sonra yeniden sizlerleyim. Umarım kaldığımız yerden  güzelliklerle beraber yola devam ederiz. Desteklerinizi bekliyorum <3

...

Hem ne demek pasta hiç sevmem? Pasta sevmeyenin burada ne işi olurdu ki?

Karşımda duran soğuk bir o kadar da memnuniyetsiz adama kaşlarımı çatarak bakarken bir yandan da istediği pastayı pratik bir hızla hazırlıyordum. Pasta sevmeyen birine pasta hazırlamak kadar sinir olduğum bir şey yoktu. Hoş şu an burada olan ben değil de Cansu olsaydı kesin bu pastayı adamın yüzüne yedirerek tatlı tipini hepten tatlıya boğardı. Ne kadar dallama deyip de saydırmanın devamı getirsem de şüphesiz adam oldukça iyi duruyordu. Yani tip bakımından tam bir esmer şekeri olarak... Yoksa karakter olarak sınıfta birkaç yıl üst üste kalma potansiyeli vardı.

Düşüncelerimle kendimi pastaya verirken dudağımdan firar eden kıkırdamama engel olamadım. Aklıma bir anda Cansu'nun adamı tatlıya boğması geldi yine. Ah ne güzel bir görüntü olurdu!

Olduğum ana dönüp müşteriyi hatırlarken kafamı hızla kaldırdım. O an bana hipnoz olan pasta düşmanıyla da göz göze geldim.

Şimdi bu adam pasta sevmiyorsa gözlerindeki çikolatalı cupcakeyi bana nasıl açıklayabilirdi ki?

| Masal |

Dilimler Aşkına

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Dilimler Aşkına... pastanesinden mini bir görüntü sizlere ;)

İlk ''Tanıtım'' ile hikayemize başlamış bulunuyoruz <3 Yorumlarınızı tatlı bir heyecanla bekliyorum. Umarım  vote ve yorumlarınızla çok çok mutlu edersiniz ^_^

Lüfen yorum ve vote bırakmadan ayrılmayın <3

Dilimler Aşkına! paylaşımlarını daha yakından takip etmek isteyenler okurlarımı Hatice Kurtaran Okurları facebook grubuna ve HaticeKurtaranHikayeleri instagram sayfasına beklerim :))

Hayırlı Akşamlar ^^

Tanıtım 2 de yarın sizlerle ;)

Dilimler Aşkına!Where stories live. Discover now