Kapitel 10: 7. Hokages fulde kraft

8 1 0
                                    

Han spredte sin ild aura, og gjorde den større, og fløj oppe i luften mod retningen af Hans. 

"ODAMA RASENGAN!" sagde Naruto, og en kæmpe Rasengan over 20 gange større end min egen Rasengan. Jeg var i shock over hvor stærk den 7. Hokage af Konoha var. Har aldrig i mit liv set så meget styrke, han var jo uden tvivl stærkere end Sensei Tobias. 

"Tak for hjælpen" sagde jeg, og Naruto sealede Hans med det samme. 

Det var nu for alvor slut, og Hans var med 100% død. Tænk virkelig det var så let for den 7. Hokage at dræbe sådan et stærkt bæst, som ingen af os andre kunne gøre noget i mod. 

Det var historien om dengang min familie og jeg var ude på hvad vi troede bare var en hyggelig familietur til zoologisk have, men som blev en livsfarlig tur, hvor alle vores liv var på spil. Elefanten Hans er nu for alvor væk, så der er ingen frygt mere i Swoopie byen i hvertfald. Jeg vendte tilbage hjem til Malthe og Emil, og håber at vi kan tage en ny tur ud til zoologisk have, en anden gang. 

Jeg takkede Konohamaru og Hanabi for deres assistance under kampen. Vi havde jo kendt hinanden i et par uger, arbejdet og trænet sammen. Det var lidt trist at sige farvel, da det var slutningen på et kapitel i livet. Sensei Tobias som gik borte, også en stor begivenhed i mit liv. Fortid er fortid, og jeg har ikke tænkt mig at leve mit liv, forbundet til fejlene i min fortid. Jeg har endnu ikke nogen fortrydelser i mit liv!

Det her er noget der vil ændre mit liv for evigt! Vi ses næste gang.

Fortsættes ikke. Tak for at følge med. 

Den Aggressive ElefantWhere stories live. Discover now