Kapitel 9: Uforventet drejning

7 0 0
                                    

Jeg klatrede op på et træ for at summone dem over til mig. 

"Kuchiyose no jutsu" sagde jeg. 

Konohamaru, Hanabi og Scooby blev teleporteret ved siden af mig oppe i træet, jeg forklarede dem at Hans var få meter fra os under træet. Konohamaru og Hanabi sprang ned for træet og gik direkte mod Hans. 

"Rasengan" råbte Konohamaru, og ramte Hans lige i ansigtet med en Rasengan bold. Hans faldt på sin ryg, men rejste sig op med det samme og angreb tilbage. Han kunne lave eksplosive bolde ud af sin mund, og eksploderede naturen rundt om os. Hvis bare vi blev ramt af en af de bolde, ville vi være så god som død. 

"Kage bunshin no jutsu" sagde jeg og summonede 3 kloner, det var mit limit. Hans skulle kun bruge et lille skub med sin snabel for at eliminere mine kloner. Jeg kravlede op i et andet træ, for at skyde ildkugler på ham.

"Katon goukakyuu no jutsu" sagde jeg. 

Forstår ikke hvordan Hans første gang faldt om og besvimede af min katon goukakyuu no jutsu, men den nu over hovedet ingen effekt har. 

"Pas på!" sagde Hanabi, Hans svingede sin snabel på det træ jeg var på, så det faldt over. Jeg skyndte mig at hoppe ned fra træet, men nåede det ikke. Jeg prøvede at komme ud fra alle de blade og grene, der sad fast i mig, men Hans hoppede op i luften og landede lige på mig. 

"Tailed beast bomb" hørte jeg en sige, og Hans blev skubbet flere kilometer væk af en sort kugle. Jeg rejste mig op, og følte mig ikke særlig såret på grund af min træning. Jeg tog nærmest intet skade, selvom jeg havde fået flere ton oven på mig. Jeg kiggede bag mig og så en rævformet rød-orange ild aura. 

"Lord Seventh! Hvad laver du her?!" råbte Konohamaru.

...

Den Aggressive ElefantWhere stories live. Discover now