Kapitel 1: Mød Hans

47 1 0
                                    

Jeg tog med far Emil og bror Malthe ind til zoologisk have. Far havde lovet mig at vi skulle se elefanter. Malthe ville så gerne spise kartofler, men nu skulle vi altså ind og se elefanter. 

Da vi ankom blev vi introduceret til elefanten Hans Peter. I starten så han meget fredelig ud, men så begyndte han pludselig at råbe "waaaah", Malthe tænkte "Duuuu mærkelig". Han ødelagde hegnet og stormede mod Malthe. Far Emil brugte hans høje to meter til at angribe elefanten Hans, men han var for almægtig og stærk. På et sekund gik Emil fra lodret til et meget vandret menneske. Det var som at få flere ton på sig, hvilket teknisk set også var det der skete. 

Den elefant må godt nok have taget det seriøst, at Malthe havde råbt at han var mærkelig. Jeg prøvede at genskabe et moment fra mine gamle ninjutsu dage hos sensei Tobias, som havde lært mig et specielt martial arts fighting technique trick. Han kaldte det for Rasengan, men da jeg brugte det på den kæmpe store almægtige Hans, havde det ingen effekt. 

Fortabt. Det var vi. 

Den Aggressive ElefantWhere stories live. Discover now