Kapitel 6: Den sidste

11 0 0
                                    

"Scooby! Pas dog på" sagde jeg. Scooby doo blev skubbet ned af en klippe og Hans fik øje på mig, og stormede mod mig. 

"Nu det din tur til at dø" sagde Hans.

"Hvad?! Kan du snakke?" sagde jeg.

Der var ikke tid til at reagere og jeg havde bestemt mig at acceptere min død. Jeg lukkede øjnene og ventede på den var ovre ved mig for at skubbe mig ned af klippen. Pludselig dukkede der en person op som blokerede for Hans's angreb, og reddede mig. Det var Tobias! Sensei Tobias!

"Hvad laver du her!?" spurgte jeg. 

"Jeg bliver nødt til at rede dig, sådan et ungt menneske som dig kan ikke dø her. Du har meget potentiale og en lys fremtid foran dig" sagde Tobias.

Hans lavede sit snabel om til et spyd og stabbede Tobias lige i brystet med spydet og blod fløj ud over det hele. 

"Nej!" råbte jeg. 

Det kan ikke passe, det kan simpelthen ikke ende sådan her. 

"Fuuton: Rasen Shuriken" råbte Tobias og ramte elefanten i hovedet med angrebet. Tobias faldt om på gulvet, men elefanten var hårdt sårede og løb væk, for at hele. Jeg kunne ikke se elefanten Hans mere, han havde trukket sig helt tilbage. Jeg løb over til Tobias og det så ikke for godt ud.

"Sensei, er du okay?" sagde jeg

"Du skal høre godt efter. Du er min eneste elev, og du bliver snart den eneste levende shinobi tilbage. Min tid er ovre, jeg efterlader alt til dig, du bliver nødt til at beskytte vores by, og alle landsbyboerne. Du er den sidste."

Han lukkede øjnene og hans vejrtrækning stoppede. Jeg var officielt den sidste shinobi af vores by tilbage. Jeg lover at jeg vil hævne Tobias og dræbe det klamme elefantbæst!

"Den sidste"....

...

Den Aggressive ElefantWhere stories live. Discover now