Kapitel 7: Rejsen til Konoha

9 0 0
                                    

Som den sidste shinobi tilbage af vores by "Swoopie", blev jeg nødt til at søge hjælp andre steder. Konoha var en af de største byer i verden, og en stor shinobi by, jeg var sikker på jeg kunne finde nogen til at hjælpe mig med at besejre Hans der. Jeg vil ikke svigte Tobias, og jeg lovede at jeg ville hævne ham. Jeg havde hørt noget om en 7. Hokage jeg kunne snakke med. Noget med Uzumaki Naruto eller noget i den stil, men nu må jeg først lige komme derover først. 

Jeg fortalte Malthe og Emil at jeg ville tage af sted, og at de bare skulle blive her i Swoopie. Jeg havde en aftale med en transportsgut, og en gammel ven ved navn Sacho. Jeg fik lov til at tage med i hans båd, da han også skulle til Konoha. Vi ankom sent om aftenen, så vi ville lige få noget søvn, og tage derud til den 7. Hokages kontor i morgen tidligt. 

Tidligt om morgenen tog vi hen til Naruto's kontor, og vi fik snakket om han kunne hjælpe mig med at få nogle jounin ranked shinobis, til at hjælpe mig. Jeg fik af vide at jeg skulle over til mission assignment huset, og mødes op med to jounins, Konohamaru og Hanabi. Hanabi var af hyuga klanen, som var familierelateret med den 7. Hokage, og Konohamaru var barnebarn af den afdøde 3. Hokage Sarutobi Hiruzen. 

Det var en ære at få to betydningsfulde og dygtige shinobis på ens side til at besejre Hans. Jeg har aldrig været så optimistisk før, men jeg tror faktisk vi har en chance for endelig at besejre Hans en gang for alle. 

...

Den Aggressive ElefantWhere stories live. Discover now