17 - Mitä asiaa?

261 34 13
                                    

-Yoongin nk-

Nyt on kulunut pari viikkoa siitä oudosta soitosta. Olen saanut viestejä siltä samalta henkilöltä jo pari päivää. Hän sanoo, että aikoo löytää minut ja Jiminin ja tehdä meille jotain.

Jimin tuhisi vieressäni, hiukset tämän silmillä. Ne olivat menneet sekaisin yön aikana. Pojan huulet raottivat hieman. Halusin niin suudella niitä.

Siirsin käteni reideltäni vieressä turisevan pojan hiukaille. Pyyhkäisin suortuvia pois pojan kauniilta kasvoilta. Hiusten alta pilkisti kauniit, kiinni olevat silmät. Nähtyäni Jiminin kasvot kokonaan, kasvoilleni levisi pieni hymy. Kumpa poika olisi hereillä.

Hetken siveltyäni pojan hiuksia, tämä alkoi räpytellä silmiään ja liikkumaan vieressäni. Naurahdin pojan söpöydelle. Tämä räpytteli silmiään vähän ja hymyili nähtyään minut.

"Huomenta, Yoongi" Jimin sanoi nousten istumaan. Tämä halasi minua ja suukotti huuliani.

"Huomenta. Nukuikko hyvin?" kysyin pojalta joka haukotteli ja hieroi silmiään.

"Nukuin. Sä?" Jimin kysyin. Nyökkäsin ja otin Jiminin syliini istumaan. Halasin poikaa ja tein tämän kaulaan jälkiä. Jimin nauroi ja jankkasi, että minun pitäisi lopettaa. En kuitenkaan uskonut poikaa, vaan jatkoin.

"Yoongii, lopetaa. " Jimin kikatti lyöden reisiäni, joiden välissö poika oli. Lopetin Jiminin härnäämisen, mutten kuitenkaan päästänyt tästä vielä irti.

"Rakastan sua, Jiminie."

"Mäkin sua, Yoongi."

___

Istuin penkillä hotellimme läheisessä puistossa. Kuuntelin kuulokkeistani musiikkia ja katsoin jokeen, jonka vesi virtasi kovaan tahtii.

Jimin oli lähtenyt Taehyungin luokse. Tämä sanoi, että tulisi ennen keskiyötä kotiin. Sen sanottuaan päätin, että vietän omaa aikaa ja lähden ulos.

Kello oli seitsemän illalla ja taivas oli täyttynyt tummista pilvistä. Ihmiset kulkivat ripeään tahtiin kaduilla laukkuja ja puhelimia käsissään. Parilla ohikulkialla oli myös olutpulloja käsissään.

Minulla oli ennen pahana tapana yulla ulos polttamaan. Vanhempani huomasivat sen monesti ja sain kuulla siitä monesti, mutten välittänyt. Hetken mielijohteesta otin röökin taskustani ja aloin polttamaan sitä. Minulla oli huono fiilis siitä, mitä teen myöhemmin, joten purin sen johonkin ja nyt se oli tupakka.

Puhelimeni alkoi soida. Otin sen taskustani ja vastasin ouhelimeen.

"Saatanan Yoongi." kuului puhelimesta. Arvasin jo mistä oli kyse.

"Mitä asiaa. En jaksa jauhaa täst." sanoin turhautuneena. Puhelimen toisessa päässä kuului outoa hälinää ja sitten soittaja painoi luuria.

___

-Jiminin nk-

Olin kävelemässö kotiin, kun puhelimeeni tuli viestiä. Otin puhelimen taskustani ja näin viestin tulleen Yoongilta. Avasin keskustelumme ja aloin melkein heti juoksemaan kohti hotelliamme. Luin viestin vielä kerran ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni.

___

LYHYT!! aivan liian lyhyt XD Mukku mun kaveri Sanasokkelo haluu 4 uutta osaa tän 1kk aikana...
Mut kuitenki votee ja kommentoi ja veikkaa, mitä tulee tapahtuun💜

Fake Love - Yoonmin✔️Where stories live. Discover now