03 - Mikä ongelma sulla on?

441 43 18
                                    

-Yoongin nk-

Olin parin frendini kanssa luokkamme edessä odottamassa opea. Oikeastaan vain oli luokan edessä, en odottanut ketään. Näin sen pikkupojan hänen luokkansa edessä juttelemassa jonkun kanssa. Se vilkuili mua välillä tosi oudolla ilmeellä. Mikä sillä on ongelmana.

___

Kello oli viittä vaille tasan ja lähdin jo luokasta, kun opettaja nukkui kädet ristissä selittäen jotain matikan laskuja. Ne nyt ei kiinnostanut yhtään. Odotin käytävällä "erästä" henkilöä, jolle halusin puhua kasvotusten.

___

-Jiminin nk-

Tunti loppui nopeasti ja olin jo lähtemässä ruokalaan, kunnes joku tarttui kädestäni ja veti minua ulos koulusta. Hänellä oli tummat hiukset ja hän pukeutui pelkkään mustaan. Oli vaikea tunnistaa tummaa henkilöä ilman, että näkee kasvot. Ajattelin sen olevan joku Tae:n pila kunnes näin kuka se oli...Min Yoongi. Miksi hän vei minut koulun taakse.

"Mikä ongelma sulla on?" Yoongi kysyi hieman vihaisena

"Miten niin? Sullahan täs on joku ongelma, ku toit mut tänne." 

"Miks tuijotit mua välkällä niinku saalista?" Yoongi kysyi hermona

"Ei mun tarvii kertoo jos mä en haluu, ja mitä se sulle muutenkaan kuulu, ketä mä tuijotan?"

"Jos et kerro, mä suutelen sua!"

Olin ihan hiljaa. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Yoongi oli jo ottanut vyötäröltäni kiinni ja vetänyt lähelleen.

"Jos et kerro nyt, niin mä suutelen sua." Yoongi sanoi hiljaisella äänellä.

En tiennyt mitä sanoa, kun Yoongin huulet olivat jo omillani. Se tuntui oikeastaan aika hyvältä. Yoongin huulet olivat pehmeät ja lämpimät. En tiedä miksi, mutta nautin siitä vaikka kuvittelinkin, että se olisi kamalinta mitä minulle voisi tapahtua.

Yoongi tönäisi minut suoraa tiiliseinään ja takertui huuliini uudestaan kiinni. Olin hieman hämilläni, mutta en valita. Yoongi oli hyvä suutelemaan.

Fake Love - Yoonmin✔️Where stories live. Discover now