02 - Mihin se katos?

487 37 14
                                    

-Jiminin nk-

Pääsimme Tae:n kanssa koululle. Kävelimme luokalle odottamaan opea. Luokan edessä odotti pari luokkalaistamme tyttöä, jotka juoruilivat taas jostain. Siellä oli myös ysiluokkalainen Kim Namjoon, jolla oli jo neljäs tyttöystävä tällä lukukaudella. Tyttö oli ujo, pienikokoinen kasiluokkalainen Zhang Jae-jung. Mikähän sitäkin vaivaa, ku sil on joka toinen viikko jo uus muija. Oli siellä myös joitain muitakin pareja, mut niitä ny ei jaksa ees luetella.

___

Tunti alkoi ja ope tuli avaan oven. Meil oli matikkaa ja istuin Tae:n vieressä. Ensimmäisenä opettaja päätti vaihtaa paikkoja luokassa ja jouduin istumaan Jae-jung:in vieressä. Ihan kiva tyttöhän se on, mut se on Namjoon:in kaa. En ensinnäkään ymmärrä sitä, miks Jae-jung on sen kauhean hajupommin kans. Siinä jätkäs ei oo mitään hyvää, paitsi sen kasvot. Tae:lla on ainaki hyvän hajunen ja hyvän näkönen poika sen vieres. Nimittäin Im Chang-kyun. Ehkä meidän luokan hotein poikaoppilas.

___

Tunti kului ihan normaalisti pahasta hajusta riippumatta. En tiedä haistiko muut palaneen hajun, mut mä haistin sen jotenki tosi vahvasti. En sit tiiä, onks mun hajuaistis jotain vikaa tai jotain, mut se haju oli ihan hirvee.

___

Kului noin kymmenen minuuttia ja palohälytin alkoi soida. Opettaja käski olemaan rauhassa ja istumaan paikoillaan. Pian rehtorilta tuli kuulutus, jossa hän kertoi tarkat ohjeet ulosmenoon. Lähdimme käytäviä pitkin ulos, koska rakennus, joka paloi, oli ulkoa yhdistyvä ruokala, jonka keittiö oli syttynyt tuleen. Savua oli joka puolella, jopa luokissa.

___               

Lähdimme ulos luokasta ja näin, että miesten vessan ovi oli lukossa. Jäin odottamaan, että ovi aukeaisi ja että pääsisimme ulos, sillä savua oli jo niin paljon, että siihen voisi tukehtua.

-5min kuluttua-

Koputin oveen yskien ja kysyin, koska vessan sisällä oleva henkilö tulisi pois. En kuullut vastausta, joten aloin hakata ovea. En kuullut vieläkään mitään. Silloin aloin jo huolestua. Kuka ikinä vessan sisällä oli, oli varmaan tajuton, eikä saanut happea. Sen jälkeen aloin etsiä taskuistani jotain jolla avata oven.

-Taehyungin nk-

Huomasin, että Jimin ei ollut ulkona. Mielestäni näin hänen tulevan kanssamme pois luokasta. Menin sanomaan opelle Jiminin olevan hukassa, ja että menisin etsimään häntä. Opettaja kielsi menemästä sisälle. Palomiehet kuulemma tutkivat koko koulun pian. "PIAN!?" huusin raivoissani. "Jos Jimin on tuolla sisällä, hänhän voi kuolla jos asialle ei tehdä mitään!" 

-Jiminin nk-

"Tuu jo ulos sieltä!" huusin yskien. " Voi helvetti sun kanssas! TUU ULOS!"

Lopulta löysin jonkun rautaisen jutun taskustani ja aloin avaamaan ovea. Näin tummahiuksisen pojan istumassa maassa nojaten seinään. Hän näytti aivan.....Min Yoongi:lta ysiluokalta. Hän on samalla luokalla Namjoon:in kanssa. Otin hänet syliin ja kannoin pois vessasta. Minulla valui kyynel poskelleni, koska jos poika ei selviä, se olisi minun syytäni. En saanut häntä tarpeeksi nopeasti ulos vessasta ja vietyä ulos. Lopulta olin jo ulko-ovella ja Yoongi alkoi yskiä. Olin helpottunut siitä. Tae juoksi luokseni kyyneleet silmissä. 

"Missä helvetissä sä olit?!" Tae huusi kurkku suorana.

"Pelastin ton jätkän vessasta kuolemasta... Anteeks jos olit huolissas."

"Ai olinko!?" Tae huusi ja tönäisi minua niin kovaa että melkein kaaduin.

"Sori."sanoin varovasti.

"Älä tee enää ikinä mitään noin tyhmää, okei?!" 

"Joo en. Mua vaan ärsytää nyt ihan vitusti se, et Yoongi ei ees kiittäny mua sen hengen pelastuksesta." sanoin hieman surullisella äänellä."Mä kuitemki uhrasin siin samalla mun hengen."

"No Yoongi ny on muutenki sellanen mulkku."

"Tunneks sä sen?" kysyin vähän ihmetellen.

"No joistain vanhoista kaveriporukoista vaan."

Juttelu jatkui Tae:n kanssa parikymmentä minuuttia kunnes saatiin lähteä kotiin. Katsoin Yoongia vihaisena. Miksi hän ei edes kiittänyt minua.

___

Tässä tosiaan toinen luku tätä kirjaa. Ei hirveen pitkä mut se on ihan hyvä mulle:) Kiitos kun luit!

Fake Love - Yoonmin✔️Where stories live. Discover now