Alexander ( Z )

691 60 18
                                    

                                                 Dragul meu , 

                                                   Draga mea , 

Dragul meu  , aerul rece de toamna in aceasta seara patrunde usor prin fereastra intre deschisa fluturand draperia in camera , razele semi lunii cazand usor pe podeaua neagra luminand slab camera . 

La mine in aceasta seara luna nu este pe cer , totul in jurul meu este intunecat si asa va ramane mereu pana nu te voi regasi , lumina mea nu va mai aparea 

O lacrima s-a scurs din ochiul meu drept cazand pe perna ta moale . 

Sunt mai linistita dupa atatea calmate pe care am fost obligata sa le i-au . 

Calmatele te vor linisti draga mea , ai nevoie de putina odihana , viata ta a afost un amalagan de dezastre tragice , ai suferit fara ca macar sa apuci sa zambesti dupa ce te-ai ridicat de jos . As vrea sa fiu in stare sa te fac sa zambesti mai mult de cat ai plans ... 

Sper sa apuc ziua sa o fac draga mea 

Dupa o criza de nebunie de la amiaza , Erick nu s-a mai dezlipit de langa mine , m-a vazut cazand in genunchi si rugandu-ma sa pierd copilul m-a vazut distrusa dar nu a plecat , a ramas in liniste si m-a privit cu durere apoi a fugit din camera trantind cu putere usa . 

Crize de nebunie ? Oh iubito as vrea sa fiu acolo sa te linistesc  cu cuvinte si mici gesturi . Inteleg ca Erick are un temperament mai aprins ca al meu , si il inteleg el mereu nu putea sa isi controleze prea bine furia si uneori rabufnea prea tare incat pleca . 

Am crezut ca am facut ceva ce l-a suparat dar apoi , cand seara s-a lasat acesta a venit la mine si ma strans in brate , ma pus cu capul la inima s-a si am putut sa ii aud bataile haotice prin pielea fina. 

Iar apoi am inteles totul , unde plecasenervos si de ce . 

Fusese sa ii ia viata acelei javre . 

L-a ucis ! ? Oh Doamne Lidya ... nu stiu ce ar trebui sa spun . Ca imi pare rau ? Nu pot spune asta pentru ca nu imi pare rau ca a fost ucis . Ca imi pare bine de moartea lui ? Asta as putea spune pentru ca singur si-a facut totul cu mana lui , cumparand viriginitatea ta cu bani este un jeg , si pentru asta nici mort nu va avea iertare din partea me aniciodata 

Nu a negat , dar nici nu a fost in stare sa spuna ceea ce facuse . 

Il cunosc , nu va nega dar niciodata nu va spune ca a luat viata unui om , este prea greu chiar si pentru el si il inteleg . 

Nu ma doare sa stiu ca acea javra este moarta , nu ma doare sa stiu ca l-a ucis in inauntrul meu ma bucur de asta . 

Nici nu trebuie sa te doara moartea lui , daca intr-o zi il vedeam in fata mea l-as fi usic eu fara sa mai astept nimic chiar daca imi semnam condamnarea la moarte si as intra intr-o inchisoare l-as fi ucis pe nenorocit 

Chiar daca acesta nu mai exista inauntr-ul meu creste copilul lui . 

Acel copil pe care nu mi-l doresc , dar poate ca cu moartea lui totul se poate schimba dar nu ma amagesc sa cred ca destinul meu se mai poate schimba . 

Iubitul meu , ma doare tare . 

Stiu ca te doare , dragostea mea nu te mai gandi la tatal lui , incearca sa uiti eu cand am sa vad acel copil am sa ma gandesc doar la cine ii este mama , nu si la cine ii este tata .

Chiar si acum cand iti scriu aceste randuri stau pe patul tau cu Erick tacuti privindu-ne ciudat si strangandu-ma la piepul sau si stergandu-mi lacrimile din durerea provocata de la plecarea ta si de la copilul pe care il port . 

Mi-as dori sa iti spun sa il dai afara pe Erick din camera , dar nu pot face asta , daca eu nu sunt langa tine macar el sa fie , desi acum mor de ciuda ca el te-a atins si eu nu , nu pot sa nu ma gandesc din ce motive a facut toul , el mereu a fost acolo unde nu am fost eu . 

Oare ma mai iubesti ?

Te-ai indragostiti de el Lidya ?

Un copil pe care nu il iubesc , un copil nascut din ura si nu iubire , un copil al caruti tata in aceasta seara a fost asasinat de baiatul pe care acum  il vad ca pe un inger . 

Ingerul meu ...

 Ingerul tau este Erick acum ,... eu nu mai exist 

                                                         Cu drag Lidya ( S ) 

                                          

                                                                   Cu drag Alexander ( Z ) 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum