Alexander

1.3K 69 14
                                    

                                            Draga mea Lydia , 

Draga mea Lidya , timpul este inamicul meu in aceasta viata . 

Stiu ca aseara ti-am lasat ultima scrisoare , dar aceasta este cea finala, tot ce imi pare rau ca nu mai am puteri sa vin la tine si sa ti-o las pe perina ta . 

Ma doare asa de tare ca nu am sa iti mai vad frumoasele buze de culoarea capsunei , nu am sa mai vad acei ochisori caprui verzui cum stralucesc ca lumina soarelui in inima mea . 

As fi vrut sa am puterea sa te mai vad o data , sa te sarut de adio dar din pacate nu am destula putere sa ma ridic din acest pat . 

Scumpa mea iubita , nu vreau sa fi trista de ceea ce va urma , nu conteaza care va fi rezultatul operatie tu trebuie sa mergi mai departe in aceasta viata , nu te lasa la nimeni si nimic asculta frumoasa mea asa cum ai cazut asa si trebuie sa te ridici . 

Pe cer senin sau ploi iubirea e intre noi si nu conteza nimic mai departe . 

Lupta draga mea ! Lupta si nu privi inapoi . 

Poate ca pana la urma aceasta dragoste va fi imposibila , dar eu stiu ca din seara in care mi-ai raspuns la scrisori a devenit posibila . 

Jur ca acum as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu fac aceleasi greseli  , am fost un idiot ca am lasat atata timp sa treaca fara sa fac nimic din lasitate , acum ma gandesc cat de schimbata ar fi putut sa fie viata noastra daca veneam intr-o zi la tine si iti spunea cat de mult te iubesc . 

Asa este draga mea , oameni fac multe greseli , eu in schimb mi-as dori sa mai am parte de putin in care sa iti spun totul in care sa te strang la bratele mele si sa te iubesc asa cum meriti tu , frumoasa mea printise . 

Desi am plecat acum , nu plange , ochii aceia nu merita sa verse lacrimi pentru mine , te rog sa zambesti iubita mea , nu vreau sa mai plangi niciodata pentru mine , vreau sa vad ca zambesti si ca esti fericita .

Am sa iti las un mic ingeras care sa te pazeasca din  intuneric acum ca plec , nu am sa te abandonez niciodata si chiar daca ajung sus in cer de acolo am sa iti veghez fiecare pas scumpa mea . 

Lidya te iubesc  , te iubesc atat de mult printesa mea . 

Iarta-ma ca totul s-a terminat asa . 

Iti doresc cea mai frumoasa viata iubirea mea . 

                                  

                                                  Te iubesc printesa mea ! 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum