Alexander ( Z ) Lidya & Alexander

1.1K 77 8
                                    

                                                Dragul meu , 

Dragul meu te intrebi cum te acum iti scriu aceasta scrisoare cand ieri seara ti-am spus clar ca am sa ma sinucid . 

Ceva in inima mea imi spunea ca nu o sa te sinucizi , era prea dureros pentru mine  sa stiu ca nu mai existi

Eram pe punctul de a o face , am reusit sa pun pe limba doar un medicament caci tata a aparut in camera mea prinzandu-ma de maini si lovindu-ma . 

Imi pare rau , simt ca toate astea sunt doar din vina mea ..,

Mi-a spus ca sunt nebuna , si ca sunt o povara care din aceea seara se va ocupa de ea . 

Nu am inteles rostul cuvintelor sale dar abia cand luna s-a ivit pe cer am inteles la ce se referea . 

Ah draga mea , nu stiu daca mai pot suporta gandul ca atatea tragedi ti se intampla si eu nu sunt langa tine sa te sprijin , sa stiu ca esti singura  care lupta impotriva tuturor ma face acum atat de slab si neputincios .

Stateam pe pat , lumina luni patrundea in camera , tineam pe picioare o perina iar peste ea o foaie de hartie sa iti scriu o noua scrisoare de adio dar dintr-o data un barbat a intrat trantind usa . 

In inima mea iti pot simti acum teama , frica si pericolul . Draga mea daca ai sti cat de mult rau imi provoci in aceste momente , blesteamamndu-ma ca nu am fost langa tine sa te ajut , sa te scap de suferinta care a pus stapanire pe tine . 

Urasc sa fie totul asa , m-am saturat sa citesc atata suferinta , nu mai vreau sa stiu ca plangi , vreau sa dau timpul inapoi desi nu este posibil , mi-as fi dorit sa te rapesc de mult sa stiu ca destinul tau nu mai era asa . 

Iarta-ma ca nu am reusit sa te salvez de toti care te raneau ...

Iarta-ma Lidya 

'' Cine esti ? '' l-am intrebat speriata ridicandu-ma din pat si lasand ca pixul si coala alba de hartie sa cada jos pe podea

Mi-a zambit ciudat si am simtit un fior de gheata ca imi patrunde in corp si fara sa mai stau pe ganduri am inceput sa tip dupa ajutor . 

Am zbierat si am zbierat dar strigatul meu a fost luat de vant , nimeni nu l-a auzit . 

Cu lacrimi in ochi am privit barbatul care se apropia de mine incet

'' Pleaca '' i-am spus cu teama 

'' Desi mi-a luat mult timp pana l-am convins pe tatal tau sa te puna la produs se pare ca pana la final am reusit '' spuse  razand 

,, Tata ! ? Ce ? '' il intrebasem  cu frica

'' Esti fata mare frumoaso era timpul sa aduci si tu un venit in aceasta casa , iar cel mai simplu este iti folosesti corpul '' imi spusese  simtind o mare scarba 

 '' Eu nu vreau asa ceva pleaca ! '' Am tipat cu putere la acesta 

'' Nu pana cand nu ma distrez putin ca sa merite suma frumisica pe care i-am dat-o la tatal tau ''   , imi spusese acesta in timp ce se apropia si mai mult de mine . 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum