S

1.6K 84 6
                                    

                                                          Draga Lidya 

Draga mea Lidya , vorbele mele nu vor niciodata de ajuns sa iti spun cu inima curata ca niciodata nu am sa te abandonez , nu am sa permit ca tristetea si suferinta sa te domnine . 

Tu mereu trebuie sa fi mai puternica ca ea . Nu lasa problemele din familia ta sa te distruga , nu esti singura care trece prin asa ceva . 

Am intalnit o persoana la care tineam enorm care satula de betiile parintilor ei a decis sa isi puna final vieti sinucigandu-se . 

Nu vreau ca tu sa ajungi sa te gandesti la asa ceva si la abandonul meu la singuratea la care crezi ca esti supusa . Dragostea care ti-o port cu inima curata nu imi va permite niciodata sa ma indepartez de tine . 

Sa iti spun un secret aseara am fost la tine acasa am intrat in camera ta , cu pasi marunti si silentiosi m-am apropiat de patul tau si fara sa ma pot abtine te-am sarutat pe frunte , am zambit  si te-am privit cum dormeai si strangeai la pieptul tau scrisoarea de la mine . 

Erai imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti albi si un maiou rosu cu flori . Parul ondulat cadea pe perinile tale ca o cascada facandu-ma sa ma indragostesc si mai tare de tine . 

Lidya orice s-ar intampla nu uita nicioda ca te iubesc , viata mea . 

Noapte buna frumoasa mea raza de soare , noapte buna printesa visurilor mele . 

  Cu drag S 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum