Alexander ( E )

875 67 32
                                    

                       Dragul meu iubit , 

                                                                Draga mea , 

Dragul meu iubit o noua seara s-a lasta peste mine , o noua seara in care pixul il strang in mana si apas pe foaia de hartie cuvinte de amor . 

Cuvinte pe care eu cu dor stau acum si le citesc pe acelasi pat invaluit de sentimente nostalgice, sentimente de dor si durere imi sunt peste tot in fiinta mea , gandindu-ma in fiecare secunda la tine simtind cum ma pierd si mai mult in aceasta durere coplesitoare  ....

Sti dragostea e otrava cea mai dulce . 

Dragostea , da iubirea mea  , e otrava sufeltului meu , e o forta asa de puternica care o data ce pune stapanire pe inimile noastre poate sa ne faca sa devin din oameni ne-om . 

Se spune ca in numele iubiri s-au comis cele mai multe pacate , oare sa fie asa ?

Dragostea schimba oameni , ii face si mai buni si mai rai . 

Din dragoste pentru persoana mult iubita ajungi si sa iti oferi viata iar din durerea provocata de marea dragoste poti ajunge si sa iti iei viata . 

Dragostea pentru mine este si buna si rea . 

Pentru tine cum e oare draga mea printesa ?

Te intrebi ce s-a intamplat cu mine de nu mai scriu cuvinte de tristete de ce nu mai patez foaia cu lacrimi asai ?

Binenteles ca ma intreb asta draga mea . 

Asta este datorita ingerului pe care mi l-ai trimis dragul meu . 

Inger ? Ce inger ?

Nu sti cat de mult iti multumesc iubitule , m-ai salvat de la o viata de cosmar pe care eram pregatita sa o parasesc prin moarte dar a aparut el , ingerul trimis de tine care m-a salvat , Erik .

Fratele meu .... stiam ca in curand va aparea si el , desi a intarziat cu o zi ma bucur ca reusit sa te scoata din infernul in care erai prinsa . 

Simt o usurare acum ca te stiu in siguranta alaturi de el , este fratele meu si din legatura noastra puternica de dragoste frateasca stiu ca te va proteja asa cum as fi facut-o si eu daca as fi fost acolo . 

Poate ca e ingerul lasat de mine sa te aiba in paza lui . 

Sa te ingrijeasca atunci cand nu am fost . 

Dragul meu , iti jur ca niciodata nu ma asteptam sa primesc un astfel de inger din partea ta . Nu m-ai uitat desi acum stiu ca inca traiesti .

Sti ? Ah printesa mea cat ma bucur ca acum sti ca eu traiesc si ca tot la tine ma gandesc de cand soarele rasare pe cer pana cand apune luna .

Acum iti stiu numele frumosul meu , ah Alexander scumpul meu multumesc iar si iar de minunea pe care ai  facut-o . 

Numele meu pare atat de frumos si magic cand il scri tu frumoasa mea , sti acum tu ai devenit ingerul meu !

Aseara trebuia sa fiu violata din nou , dar Erik aaparut in camera mea si l-a injunghiat pe acel nenorocit si m-a luat cu el departe de casa mea . 

A facut ceea ce trebuia ca sa te apare de acel om , nu imi pare rau de ceea ce a facut ca sa te apere in numele iubiri a comis acel act de violetnata care ti-a fost libertatea din ghearele infernului . 

Am stat in bratele lui , m-a consolat si mi-a sters lacrimile si ma incurajat sa uit dar nu puteam , iar cand l-am intrebat de ce facuse ceea ce facuse mi-a spus ca a fost promisiunea  pe care ti-a facut-o tie cand ai plecat sa te operezi . 

Nu ai idee ce as fi data sa fi fost eu cel care iti stergea lacrimile , sa fi fost eu cel care iti alina durerea  , sa fi fost eu ingerul care te salva din cosmar . Sa fi fost eu ... Dar nu am fost !

Niciodata nu as fi banuit ca acesta ar fi fratele tau vitreg , niciodata nu as fi crezut ca i-ai fi spus sa aiba grija de mine in lipsa lui . 

Nu puteam sa te las neprotejata desi nu aveam garantia ca o sa traiesc 

Dar niciodata sa nu spui niciodata asai dragul meu ?

Asa e draga mea

Acum stau pe patul tau , cu capul pe perinile tale inspirand parfumul tau si ma rog lui Dumnezeu sa te trezesti din coma si sa te pot strage in brate , sa te sarut si sa iti spun tot ce simt  

Acum ca m-am trezit tu nu mai esti aici sa imi spui tot ce simti , acum am ramas singur cu amintirea ta in inima mea . Cu parfumul tau pe pernele mele si cu prezenta ta in  camera mea . 

Asta e tot ce mi-a mai ramas mie acum ...

Imi doresc  ca acest vis sa devina realitate . 

Pare ireal cum totul s-a intamplat , pare ireal cum Erik mi-a spus de tine , pare ireal cum acum sunt in camera ta strangand la pieptul meu o poza cu tine . 

Si pentru mine pare ireal cum eu nu mai fac parte din vaiata ta ...

Ah , scumpul meu mai este ceva ce vroiam sa iti spun , si anume de ultima scrisoare pe care nu am primit-o  deoarece cazuse-i si nu mai aveai forta dar Erik mi-a spus ca mi-o va da maine seara sunt asa curioasa ce scria in ea . Care erau ultimele cuvinte . 

Ultimele mele cuvinte vor fi mereu cele in care iti spun de dragostea mea , printesa inimi mele mult iubita 

Te ador scumpul meu . te iubesc mult 

  SI eu te ador ingerasul meu 

                                       Cu drag Lidya ( C ) 

 Cu drag Alexander 

ANUNT !!!

Mai sunt doar 6 scrisori si gata dragii mei !!

Ma gandeam sa fac  carte numita Dragoste prin scrisori '' ceea ce ar fi cartea acestor scrisori in care povestea de dragoste a Lidyei si a lui Alexander sa mearga mai departe . Cartea avand la baza scrisorile acestea iar de la ultima scrisore va incepe cartea cu capitole lungi nu doar de jumate de pagina cat o scrisore . Ce parere aveti sa scriu acea carte ? Ma sustineti ??? Lasati-mi comentari cu ,, Te sustin '' si eu am sa va iau in considerare mult cand o sa ma hotarasc daca sa fac cartea sau nu bine !!! Va astept comentarile :) 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum