Lidya ( S )

1.5K 78 21
                                    

                                                       Dragul meu , 

Dragul meu te intrebi cum te acum iti scriu aceasta scrisoare cand ieri seara ti-am spus clar ca am sa ma sinucid . 

Eram pe punctul de a o face , am reusit sa pun pe limba doar un medicament caci tata a aparut in camera mea prinzandu-ma de maini si lovindu-ma . 

Mi-a spus ca sunt nebuna , si ca sunt o povara care din aceea seara se va ocupa de ea . 

Nu am inteles rostul cuvintelor sale dar abia cand luna s-a ivit pe cer am inteles la ce se referea . 

Stateam pe pat , lumina luni patrundea in camera , tineam pe picioare o perina iar peste ea o foaie de hartie sa iti scriu o noua scrisoare de adio dar dintr-o data un barbat a intrat trantind usa . 

'' Cine esti ? '' l-am intrebat speriata ridicandu-ma din pat si lasand ca pixul si coala alba de hartie sa cada jos pe podea

Mi-a zambit ciudat si am simtit un fior de gheata ca imi patrunde in corp si fara sa mai stau pe ganduri am inceput sa tip dupa ajutor . 

Am zbierat si am zbierat dar strigatul meu a fost luat de vant , nimeni nu l-a auzit . 

Cu lacrimi in ochi am privit barbatul care se apropia de mine incet

'' Pleaca '' i-am spus cu teama 

'' Desi mi-a luat mult timp pana l-am convins pe tatal tau sa te puna la produs se pare ca pana la final am reusit '' spuse  razand 

,, Tata ! ? Ce ? '' il intrebasem  cu frica

'' Esti fata mare frumoaso era timpul sa aduci si tu un venit in aceasta casa , iar cel mai simplu este iti folosesti corpul '' imi spusese  simtind o mare scarba 

 '' Eu nu vreau asa ceva pleaca ! '' Am tipat cu putere la acesta 

'' Nu pana cand nu ma distrez putin ca sa merite suma frumisica pe care i-am dat-o la tatal tau ''   , imi spusese acesta in timp ce se apropia si mai mult de mine . 

De frica am facut cativa pasi in spate calcand pe pix iar privirea mea mi-a cazut pe foaia de hartie pe care inainte ma pregateam sa  iti scriu cuvinte de dragoste dar atunci am fost prinsa de barbat in brate si a inceput sa ma sarute fortat . 

M-am zabatut cu greu in bratele lui mari fara speranta , era mai puternic ca mine iar barbia lui imi zgaria fata . Imi miscam buzele sa ma feresc dar nu puteam sa ii alung buzele de peste ale mele . 

Ma miscam in bratele sale facandu-l doar sa chicoteasca .

'' Sa incepem frumoaso ''  spusesea acesta in timp ce mi-am prins mainile si ma tarat la pat aruncandu-ma cu putere intre perinile moi . 

'' Nu ... te rog nu imi face asta , te rog nu .. '' ii implorasem  printre lacrimi insa doar radea de mine si ma privea cu pofta 

'' O sa iti placa ai sa vezi '' mi-a spus acesta in timp ce si-a luat cureaua de la pantaloni si s-a apropiat de mine cu pasi mici parca chinuindu-ma . 

'' Nu , nu ! '' am tipat am tipat la acesta in momentul in care am vrut sa ma cobor din pat si sa fug catre usa dar am fost prinsa de acesta inainte sa reusesc sa fac doi pasi . 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum