Lydia ( C )

1.3K 73 10
                                    

                                                             Dragul meu iubit , 

Dragul meu iubit o noua seara s-a lasta peste mine , o noua seara in care pixul il strang in mana si apas pe foaia de hartie cuvinte de amor . 

Sti dragostea e otrava cea mai dulce . 

Te intrebi ce s-a intamplat cu mine de nu mai scriu cuvinte de tristete de ce nu mai patez foaia cu lacrimi asai ?

Asta este datorita ingerului pe care mi l-ai trimis dragul meu . 

Nu sti cat de mult iti multumesc iubitule , m-ai salvat de la o viata de cosmar pe care eram pregatita sa o parasesc prin moarte dar a aparut el , ingerul trimis de tine care m-a salvat , Erik .

Dragul meu , iti jur ca niciodata nu ma asteptam sa primesc un astfel de inger din partea ta . Nu m-ai uitat desi acum stiu ca inca traiesti .

Acum iti stiu numele frumosul meu , ah Alexander scumpul meu multumesc iar si iar de minunea pe care ai  facut-o . 

Aseara trebuia sa fiu violata din nou , dar Erik a aparut in camera mea si l-a injunghiat pe acel nenorocit si m-a luat cu el departe de casa mea . 

Am stat in bratele lui , m-a consolat si mi-a sters lacrimile si ma incurajat sa uit dar nu puteam , iar cand l-am intrebat de ce facuse ceea ce facuse mi-a spus ca a fost promisiunea  pe care ti-a facut-o tie cand ai plecat sa te operezi . 

Niciodata nu as fi banuit ca acesta ar fi fratele tau vitreg , niciodata nu as fi crezut ca i-ai fi spus sa aiba grija de mine in lipsa lui . 

Dar niciodata sa nu spui niciodata asai dragul meu ?

Acum stau pe patul tau , cu capul pe perinile tale inspirand parfumul tau si ma rog lui Dumnezeu sa te trezesti din coma si sa te pot strage in brate , sa te sarut si sa iti spun tot ce simt  

Imi doresc  ca acest vis sa devina realitate . 

Pare ireal cum totul s-a intamplat , pare ireal cum Erik mi-a spus de tine , pare ireal cum acum sunt in camera ta strangand la pieptul meu o poza cu tine . 

Ah , scumpul meu mai este ceva ce vroiam sa iti spun , si anume de ultima scrisoare pe care nu am primit-o  deoarece cazuse-i si nu mai aveai forta dar Erik mi-a spus ca mi-o va da maine seara sunt asa curioasa ce scria in ea . Care erau ultimele cuvinte . 

Te ador scumpul meu . te iubesc mult 

                                       Cu drag Lidya ( C ) 

Dragoste prin scrisoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum