Bölüm 10

158 21 8
                                    


Derya ikisini öyle gülüşürken görünce kızın saçını başını yolmak Koray'ı yumruklamak istiyordu. Adam demek ki onu kısa süre için eğlencelik değerlendirmişti. Oysa Derya neler ummuştu evlilik planları bile yapmaya başlamıştı. Şimdi bu kızla eğleniyor birlikte dolanıyordu. "Oo neşeniz bol olsun eğlence hazırlamak yerine bakıyorum siz eğleniyorsunuz Koray Bey "

Koray Derya'yı inceledi bir süre alayla cevap verdi "Ben her ikisini de aynı anda yapabiliyorum Derya hanım "

Derya ters bakıp "Yani ben eğlenmesini bilmiyorum bunu mu diyorsunuz "

Koray sadece eğlenebilirken işini de yapabildiğini anlatmak istemişti ama Derya yine başka türlü anlamıştı."Yooo ben öyle bir şey demedin siz öyle anladınızsa suç benim değil "

Naz bırakırsa didişmeye devam edeceklerini anlayınca araya girip "Sorma Derya adamın biri öyle komik ki anlatamayacağım" Dans esnasındaki görüntüler gözünün önünde yeniden canlanırken gülmeye başlamış gülmekten katılan karnını tutarken söyleyeceklerini söyleyemiyor Derya ya gülerek bakıyordu. Derya şaşkın öylece bakıyordu.

Naz gülmesini tutmaya çalışırken "Ay Koray anlatamıyorum sen anlatsana "

Koray olayı kısaca gülerek özetledi. Derya önce gülmemek için zorladıysa da kendini oda bırakıp kahkahalarla gülemeye başladı.

Derya gülmelerinin nedenini anlamış biraz rahatlar gibi olup sohbete nihayet katılabilmişti. "Ay gerçekten çok komikmiş yani şimdi adam sağı ile solunu hep mi karıştırdı. Ay ne komik bir görüntü olmuştur "

Naz nihayet biraz rahatladı "Ya bize komikti ama kadın sinirden az daha boğuyordu. Adama ben sola diyorum o sağa atıyor tabi kadının ayağına basıyor ben sağ diyorum o sola adım atıyor hop kafalar çarpıyor sorma "

Bülent Bey geldi "Oo neşeniz bol olsun "İşlerinin başında olmaları gerekirden sohbet ederken yakalanmak Naz ve Koray'ı tedirgin etti. Yüzleri ciddileştirdiler.

Derya gayet rahattı."Dayıcım gel sende dinle ne kadar komik bir olay "

Bülent "Dinlemek isterdim ama Selim beyi ve misafirlerini karşılamalıyım canım hadi sizde işinizin başına şimdi burada olmanız hoş olmaz "

Aynı anda Selim bey ve misafirleri girdi otelin lobisine

Selim bey Sadri ve Tarık'tı giren Bülent hemen atılıp "hoş geldiniz "

Naz gördüğü karşısında yüzünü buruşturup "Allah kahretsin "

Koray şaşkın "ne oldu "

Naz hızla dönerken "boş ver hemen gidelim buradan "

Birlikte koşar adım oradan uzaklaştılar

Selim "bu otelin genel müdürü Bülent Tarık evladım "

Ama Tarık duymadı bile peş peşe hızlı gidenlere bakıyordu. Sinirleri yine gerilmişti her yanında başka bir erkek gördüğünde sinir oluyor hep ona bir ders vermek isteği ile doluyordu. Erkekler etrafında fır dönüyor oda durumdan memnun görünüyordu. Tarık bu durumu hazmedemiyordu. O da böyle bir kadın için fır dönmüş döndüğü yetmemiş birde evlenmişti o ise ilk fırsatta kaçıp gitmişti. Önce kendine âşık edecek sonra terk edip perişan edecekti. Sanki yaparsa içi soğuyacak gibi hissediyordu. Son çıkışlarını görünce öfkeden dişlerini sıkmıştı

Koray kapıyı tutmuş Naz önünden geçerken elini beline koymuştu.

Tarık sinirle "burada başka birini mi buldun. "Nasıl bir kadındı bu böyle ya şu kısa zamanda üç erkekle görüyordu.

Yalancı yarim -   Ateşle DansWhere stories live. Discover now