Bölüm 8

139 31 36
                                    

Ayşe incelenmekten rahatsız oldu. Ciddileşip " Sanırım yeni genel müdürümüz dünüz yemeklerimi denetleyeceksiniz yoksa bu defa karar verdiniz mi acaba nasıl değişimler yapacağınıza "

Sadri kızın rahatsız olduğunu anlamıştı ama incelemeye devam etmekten kendini alamıyordu. "Düşünüyoruz daha bir karara varmadık "

Tarık Naz'ın olmadığını görünce merakla " Bizim masaya bakan garson yok mu?"

Ayşe adamın bu kadar ilgiyle sormasına anlam veremedi anlaşılan yeni vakalar cereyan edecekti. Neyse ki şurada 2 gün sonra Naz gidecekti. Çok üzerine gelmezdi inşallah Türk olanlar kendilerini bir şey sanıyor hemen karşılık bulacaklarını sanıyorlar bulamayınca da çirkinleşiyorlardı. Umarım bu adam çirkinleşen tiplerden değildir diye düşündü. " Rahatsızlandı gitti sizinle ben ilgileneceğim"

Tarık farkında olmadan telaşlandı. Sesini kontrol edemedi"Nesi var" yakınındaki birkaç masa dönüp bakmışlardı. Tarık farkında bile değildi.

Ayşe " Bu hafta çok yoğundu birazda yağmurda ıslanmış ikisi birleşince hafif baygınlık geçirdi "

Tarık " Neee " sesi farkında olmada yüksek çıkmıştı. Şaşkın bir an duraladı. "Ne oluyor bana ya " sonra sakin bir sesle " Doktora gitti mi?"

Ayşe şaşkın baka kaldı bir süre "bu adam ne diye bu kadar telaşlandı ki " İlginize teşekkürler ama merak edilecek bir şey yok afiyet olsun tatlı ne alırdınız "

Tarık merakla " Ama.. "

Sadri eğilip " Ya yok dedi ya ne bu halin senin " Ayşe'ye dönüp " tatlı yerine bir kahve alalım orta olsun "

Ayşe uzaklaşınca Tarık Sadri'ye döndü. Ne diyecekti tepkisinin nedenini kendi bile algılayamamıştı. Durumu kurtarmak zorundaydı Sadri'nin ağzına sakız olamazdı. "Ya odasında bayılır da bir şey olursa otelimin yanlış bir olayla anılmasını istemem yoksa bana ne onun sağlığından"

Sadri gülümseyerek " Tabi doğru başka ne olabilir ki Tarık cidden şaşkınım tepkine ayrıca o bir çalışan unutma bakalım burada mı kalıyor acaba "

Tarık " Of Sadri cıvıtma hemen bende biliyorum herhalde söylediğim gibi otelde bayılsa kalsa bir şey olsa hoş olmaz ondan telaşlandım sanırım daha ilk anda hiçte iyi bir etki bırakmış olmayız hadi çıkalım ben kahve falan içmek istemiyorum"

Sadri "İyi öyle olsun odaya geçelim bakalım neler olacak "

Ayşe kahve tepsisiyle geldi. Tam servis yapacakken

Sadri "Ayşe Hanım kahveler odama gelsin lütfen "

Ayşe "Peki efendim "

Naz bara geçip masaları düzenledi. Bardaki düzeni elden geçirdi.

Mert girdi "merhaba Naz "

Naz dalgındı birden irkildi. Ne işi vardı yine bunun ara verelimin neresini anlayamamıştı acaba "Ne istiyorsun Mert "

Mert yaklaşıp ellerini barın tezgâhına koyup "Konuşalım mı biraz "

Naz "Burada olduğumu nereden öğrendin "

Mert haber vermemesine bozulmuştu."Ha birde o var neden kapalı telefonun "

Naz "Bilmem dün şarjı bitmişti takmayı unuttum sanırım nereden öğrendin belki de şu anda ben otobüste olacaktım "

Mert "Doğru nasıl oldu da iki gün ertelendiğini söylemeyi unuttun söyler misin?"

Bu çocuk neden anlamıyordu acaba ara verelim demişti. Ara verdiği kişiye neden haber verecekti acaba " Bir süre ara vermeye karar vermiştik sanırım ve hala sorumun cevabı .., ama gerek yok Ayşe'dir kesin "

Yalancı yarim -   Ateşle DansWhere stories live. Discover now