8.kapitola

588 43 1
                                    

Cedtou domů jsem nejspíš usnula protože si z cesty nic moc nepamatuju a už vůbec si nepamatuju že bych šla do svého pokuje. Otevřela jsem oči a porozhlédla se po místnosti jestli jsem sama díky budu že tam nikdo nebil. Vstala jsem z postele a převlékla se do legín a svetru. Přece jen už bude říjen hned po převlečení jsem si uklidila uniformu a učesala ki vlasy nechala jsem si je volně rozpuštěné. Sundala si kontaktní čočky ale už jsem nevěděla co dělat ale pak jsem uviděla deníček proto jsem se rozhodla že si přece jen něco přečtu. Vzala jsem dník a sedla si sním do křesla.

1. Září
Dnes jsme šli s holkama na velkek výšlap do hor. Glorie byla štěstím bez sebe a tak mněla mapu a vedla nás. Isabel si pořád stěžovala že jí bolej nohy a že mohla jet lanovkou. Bry se bála že potkáme nějakého upíra a byla pořád ve střehu. Zím co já pomáhsla Glorii s mapou. Nakonec jsme konečně došli tam kam jsme mněli a kochali se překrásným výhledem. Sedli jsme si a vytáhli si ještě svačiny a byli tam půl hodiny celou dobu jsme si povídali a když už bylo pozdě tak jme přece jen jeli lanovkou. Dole na nás už čekala limuzína která nás odvezla domů.

byl to noví zážitek.

Když jsem skončila dostala jsem hroznou žízeň potřebovala jsem krev a jelikož vým že bi mi Yukaša nedala tak musím do lesa. Procházela jsem vedle Shua ktere se na mně podíval a chtěl něco říct ale já ho předběhla.

Isabel : co tak čumíš to mně jako vydíš poprvé ?

Shu : myslel jsem že jsi jela s nimi ale opak je pravdou.

Isabel : s nim? S kdým ?

Shu : no přece Reijim, Glorii, Bry a Subarem.

Isabel : o ničem nevim kam jeli ?

Shu : jeli do mněsta koupit věci do školi na zítřek pro věchny.

Isabel : aha, nic mi neřekli

Shu : tak to mi teď už taky došlo.

Už jsem na toho lenocha neměla náladu. A navíc meje žízeň se jen zvědšila. Do lesa už jsem prostě běžela. Hned jak jsem byla v lese tak kousek ode mně byla srna. To mám ale kliku. Skočila jsem po ní a pila její krev vzala jsem jí všechnu mněla jsem hroznou žízen sice lidská je lipší ale na žízeň postačí. Byls jsem celá od krve a šla spátky do sýdla zas jsem šla kolem Shua.

Shu : co jsi dělala ?

Isabel : moje věc.

Shu : jak myslíš

Isabe : já si to nemyslím já to vým.

To bylo to poslední co jsem řekla tomu lenochovi a odešla. Vešla jsem do pokoje vzala si tmavě modré šaty pod kolene s rukávama k ramenům a šla ze sebe smít tu krev. Přišla jsem do koupelny svlékla se a vlezla do sprchy. Vlezla jsem si do sprchy a zapla vodu bylo to tak příjemné a uklidňující ale tu hezkou chvilku přece jen muselo něco pokazit jak jinak. Ucítila jsem jak mi někdo obnotal svou rukou moje boky. Chtěla jsem na něj začít křičet ale on mi ruku rakryl ústa a zakousl se a zavrně jak koča. Tatím co mně ovládal vstek že nevím kdo to je ale on promluvil a mně došlo že je to....

Ayto : uklidni se jen si s tebou trochu pohraju.

Mněla jsem chuť na něj zařvat co si o sobě sakra myslí ale nemohla jsem už jenom kvůli tomu že mně drže dost povně. Vytáhl mně ze sprchy a přirazil na zeď a držel mi ruce v úrovni mé hlavi. Konečně jsem ne něj mohla zařvat.

Isabel : co si o sobě sakra myslíš ty debile okamžitě mně pusť a odejdi.

Ayto : ale notak ken si spolu trochu pohrajeme ne.

Isabel : tak to tedy ne já miluju jen Laita a jestli to náhodou nevíš tak se s ním budu brát a nemám nějak v plánu ho podvádět !

Ayto : takže Laita jo a ty víž že když si spala tak se Laito vyspal s Yukašou.

Isabel : to není pravda to bi mi neudělal slíbil mi že..

Ayto : že co že se s ní rozejde ach ano mněl to v plánu ale ona ho zase svedla

Isabel : c-co t-tím m-mislíš z-zas ?

Ayto : ach jo on ti to neřekl ? Když jsme mněli jet první den do školi tak to ráno mněl jí jít Laito vzbudit a odvést na snídani ale ona ho svedla proto přišli pozdě a ona se na něj pak lepila.

Isabel : n-ne ! To nemůže bít pravda to bi mi neudělal.

Ayto : a jak to můžeš vědět ?

V tu ránu někdo vyrazil dveře a v nicch stála mohe starší sestra Glorie byla jsem tak šťastná že tu je. Ona ho odkopla tak že vypadl z okna. Pak vzala osušku a zabalila mně do ní.

Glorie : jsi v pořádku ? Neudělal ti ten hajzl nic ?

Isabel : ne jsem v pořádku. Jak dopadlo nakupování.

Glorie : tvoje věci jsem ti dala do pokoje na tady máš ty šaty a běž na večeři já du skouknout toho hajzla.

Isabel : dobře pak po večeři bich si s tebou a s Bry chtěla o něčem lromluvit.

Glorie : dobře, ahoj

Obejmula mně a skočila z okna za Aytem. Já se usušila a převlékla vlasy jsrm si jen rozčesala a nechala je volně. Mokrej ručník jsem dala na radyator aby uschnul. Nakonec jsem si vzala tmavě modré balerýnky a šla na večeři. Bylo na mně vydět že jsem dost skleslá a ani jsem nemněla sílu se začít přetvařovat. Když jsem konečne došla do jídelny tak jsem přišla mezi prvníma Reiji mně pochváliže jsem přišla v čas. Posadila jsem se ba volné místo a čekala na ostatní. Zatím co jsem čekala tak jsem se uklidnila z toho fiaska z koupelny. A mohla se začít přetvařovat. Moje přetvářka byla můj nezájem pohled. Přišli skoro všichni kromně Ayta. Reiji to nějak neřešil a nechal nám přinést oběd. V jídle jsem se jen přehrabovala ale nekonec hsem to stejně všechno snědla. Když jsem pojedla tak jsem počlala až dojí ostatní. Pak až jsem odešla a za mnou šla Glorie.

Glorie : běž zatím ke mně já dojdu pro Bry.

Isabel : dobře

Přikívla jsem a odešla k ní do pokoje tam jsem se posadila na postel a počkala na holky.

☆ upíří princezna ☆Kde žijí příběhy. Začni objevovat