Bölüm 17

3.3K 380 32
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... LÜTFEN YORUM VE BEĞENİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... BOL KEYİFLER...

"Raven bir avukat olmak istediğini söylüyor" dedi Alexa sakin bir şekilde. "Senin herhangi bir amacın varsa bilmek istiyorum" dedi genç kadın nazik bir şekilde.

"Yok"

Hayatında çok az şey Alexa'yı şaşırtabilirdi ancak Milagros bu konuda gerçekten hiç sıkıntı çekmiyordu. Her zaman farklı bir çocuk olmuştu zaten. Çok zekiydi ve eğlenmeyi seviyordu. Henüz orta son sınıfta olmasına rağmen adı birkaç skandala karışmıştı.

Alexa onu zorlamak istemiyordu. Ergenlik dönemindeydi ve gerçek bir asiydi. Genç kadın derin bir nefes alıp verdi. "Yapmak istediğin herhangi bir şey yok mu?" diye sordu merakla.

"Var"

"Öyle mi nedir?"

Milagros yemyeşil gözlerini ona dikti. "Hayatımı yaşamak istiyorum" dedi genç kız. "Ondan kocaman bir ısırık almak istiyorum. Çok ama çok vahşi olmak istiyorum. Kimsenin engelleyemeyeceği kadar güçlü ve özgür"

Onun bu istekleri çok normaldi. Alexa elinde olmadan gülümsedi. Kaç yaşına gelirse gelsin kendisi için de her zaman aynı şeyi isteyecekti muhtemelen. "Peki, senin için ne yapabilirim?" diye sordu meraklı bir şekilde. "Sana yardım etmek istiyorum, Millie" dedi.

Milagros bir süre durdu. Daha önce gözlerinde hiç olmayan ciddi bir bakış belirdi. Her zaman gülümseyip dalga geçen o küçük kız gitmiş gibiydi bir anda. Öyle ki Alexa'nın gülümsemesi soldu ve yerini onunki gibi ciddi bir ifade aldı.

"Beni yönlendirmeye çalışma" dedi Milagros sert bir şekilde. "Kendi yolumu kendim bulacağım. Ne yapmak istediğime kendim karar vereceğim"

Alexa'nın bu hakkı hiç olmamıştı. O her zaman yapılması gereken ya da yapmak zorunda olduğu şeyleri yapmıştı. Derin bir nefes alıp geri yaslandı. "Peki, bu yol yanlış bir yolsa eğer?" diye sordu başını yana eğerek. "Ben senin ablanım ve seni durdurmak benim görevim"

Küçük kız hafifçe başını salladı. "Annem hayallerinin peşinden koşmuş" dedi en sonunda. "Bir fahişe olmayı hiç istememiş ama hiç pişman olmamış. Ailesi koyu bir katolikmiş ve onu her zaman eve kapatmaya çalışmışlar. Ben de onun gibi olacağım. Belki sonu iyi olmayacak ama her zaman istediğim şeyleri yapacağım"

Raven ile arasında çok büyük bir farktı bu. Milagros bir fahişe olan annesiyle gurur duyuyordu. Raven ise striptizci olan annesinden utanıyordu. Alexa ise onun adını anmak bile istemiyordu. Ölümü üzerinden geçen yıllar sonunda bile hala onu düşündüğünde korku ve acı karışımı bir hissi vardı.

Derin bir nefes alıp başını salladı. "İstediğin gibi olsun, Millie" dedi sakin bir şekilde. "Belki bu kadar özgürlük vermem sizin için büyük bir yanlış olabilir ama yine de eğer istediğin buysa bunu yaşamana izin vereceğim." Ayağa kalkıp ellerini masaya dayadı ve ona doğru eğildi. "Eğer gelecekte başına bir sorun gelirse sana yardım ederim ancak hiçbir şey için beni suçlamana izin vermem, Milagros" dedi.

Milagros bunu anlıyordu. Yaşının üzerinde bir olgunluğa sahipti. Başını salladı. Onun uyarısını anlıyordu.


Raven bir süre sonra sakinleşmişti. Ancak bunun bile beklediğinden daha uzun sürdüğü bir gerçekti. Yine de tekrar o olduğu serinkanlı kadın haline gelmesi daha da uzun sürecek gibi görünüyordu. "Onu kulübeye götürmeliyiz" dedi genç kadın. "Burada yeterince güvende olmayacaktır"

CROSS KARDEŞLER 2. KİTAP- MADAM BLACKWhere stories live. Discover now