H17|❄️

2.2K 72 15
                                    

Pov. Claire

Melissa en ik hadden de dag van ons leven. Het was super gezellig. Als we aankomen in het hotel. Is alles versierd. We gaan naar de eetruimte. Alles is versierd in het blauw en roze. Ik kijk Melissa met grote ogen aan. 'Heb jij dit gedaan?', vraag ik haar nieuwsgierig. Wanneer ze knikt. Glimlach ik en geef ik haar een knuffel. 'Had je niet hoeven doen sis', mompel ik zachtjes. Ze glimlacht.

Het feest was geweldig. Iedereen gaf ons babykleertjes, printboeken en nog heel veel knuffels. In de hotelkamer kijkt Reece me aan met een grote glimlach. 'Ik mag jou zus wel', zegt hij. Ik lach. 'Maar wat doen we nu met alle spullen', mompel ik. 'Tja, dat is een verrassing voor morgen', ik kijk hem diep aan.

Pov. Melissa

Ik klop op de deur van de hotelkamer van mijn zus. Ze kijkt me verrast aan en vraagt wat ik hier doe. Ik geef haar een knuffel en wens haar een goede nacht. Ze kijkt me glimlachend aan en ik kijk even in het rond. Ik ga weer maar houd de deur op een kiertje. Na een kwartier kom ik weer terug en iedereen slaapt. Ik zie dat Reece en Claire niet in hetzelfde bed liggen. Ik lach in mezelf. Zo perfect zijn de twee dus niet. Ik loop zachtjes naar Reece toe en hou een vleesmes tegen zijn keel. Ik adem diep in en uit en probeer hem door te snijden. Alleen Reece doet zijn ogen open en ziet mij met een mes bij zijn keel. Ik kijk hem aan grijns. Maar voordat ik het mes door zijn keel van steken haalt Reece een pistool te voorschijn en schiet voordat ik erg in heb in mijn buik. Ik kijk hem grommend aan terwijl ik langzaam doodbloed.

Pov. Claire

Een harde knal maakt mij wakker. Ik kijk bezorgd op. Ik ren naar Reece en doe het licht aan. Ik zie Melissa in een plas met bloed liggen. Ik gil hard en kijk toe. Reece pakt mij vast maar ik word niet rustig. 'Ik had haar net terug', ik schreeuw door mijn tranen heen. Ik zit in Reece zijn armen. Die moordenaar. Ik schop hem in zijn ballen. Hij laat me los en ik ga gebroken aan de andere kant van de kamer staan. 'Wat heb je gedaan!', schreeuw ik naar hem. 'Ze kwam op me af met een mes! Ze wilde mijn keel doorsnijden!', schreeuwt Reece nu naar mij. Ik kijk hem geschrokken aan. Ik kijk naar zijn keel en zie een klein straaltje bloed. Ik loop naar Melissa en zie mijn zus met een mes in haar handen en een kogel in haar buik in een plas met bloed liggen. Ik kijk haar aan met tranen op mijn gezicht. 'Hoe kon je!', schreeuw ik en kniel voor haar neer. Er komt een heel ambulance team naar binnen omdat ze een schot hoorden. Maar het is al te laat. Later die nacht loop ik naar Melissa haar kamer voor vragen. Ik pak een doosje pillen op en zie dat hij bijna leeg is. 'Hoe kon ze! Waarom..', mompel ik in mezelf. Reece komt de kamer binnen. 'Het is niet jou fout', mompelt hij wanneer hij de pillen ziet. Ik kijk hem aan en sla mijn ogen neer. Ik val in zijn armen en adem diep in en uit.

The Badboy's BabyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu