H11|❄️

2.9K 81 33
                                    

Pov. Claire

Terwijl Giovanni en ik naar de Spa lopen voel ik een soort akward vibe rondhangen. 'Hoe ben jij hier eigenlijk beland', zegt Gio na een tijdje. 'Mijn vriendje heeft me hier uitgenodigd', zeg ik met een grote lach op me gezicht. Ik zie een glimp ik Gio zijn ogen dat me doet verbazen. Maar als ik knipper is het alweer weg. 'En jij dan', zeg ik tegen Gio als we staan voor de Spa. 'Jij hebt al het geld in de wereld, ik moet helaas werken. Ik moet ook brood op tafel hebben', ik knik begrijpend. Maar aan Gio zijn uitdrukking gezien is het niet serieus bedoeld. Ik giechel even en we gaan naar binnen.

Eenmaal de Spa in gaan we naar de sauna. Wat heel akward is want iedereen is naakt. Maar wij hebben elkaar al eerder zo gezien, maar nog steeds is er een beetje een akward vibe.

We gaan een sauna binnen en leggen onze handdoekjes neer. Ik ga op de laagste plank, ik houd niet extreem van hitte. Gio gaat een plankje hoger naast mij. Verder zit er alleen in de hoek een oude vrouw op de hoogste plaats.

Nadat de vrouw wegging en wij met zijn tweeën naakt in èèn ruimte zaten. Voelde ik me toch niet zo op mijn gemak. 'Ik ga even douchen oke', ik kijk Gio aan en ga weg.

Ik sta aan de rand en neem een diepe duik het ijskoude water van het buitenzwembad. Ookal is het richting winter, het is wel erg relaxend. Ik sluit mijn ogen als de vrouw waar ik het zwembad mee deelde vertrekt. Als ik een plons hoor gil ik. Ik kijk achter me en zie Gio. Ik lach even en schud mijn hoofd.

Als het aan de late kant begint te worden gaan we de Spa uit. 'Kom met me mee wat eten halen', zegt hij. 'Ik kan niet, ik had afgesproken met me vriendje om..'. Hij onderbreekt me en mompelt wat dat ik met hem mee moet gaan. 'Heb jij teveel champagne gehad', lach ik. Hij schud half dronken zijn hoofd. 'Je kan me dan toch niet alleen laten', zegt hij dan. Ik lach, zit wel wat in. Ik pak mijn telefoon om Reece een berichtje te sturen maar Gio pakt hem af. 'Kom op Claire', lacht hij.

Tijdens het veel te romantische etentje lach ik maar wat ongemakkelijk en eet mijn pizza. Gio blijft me aanstaren wat mjj ongemakkelijk laat kijken naar mijn pizza. 'Wat heb jij gedaan in al die jaren?', vraag ik hem maar. Het is immers meer dan 4 jaar dat ik hem niet gezien heb. 'Ik heb nadat jij ging verhuizen heb ik me school afgemaakt en ga over een paar maanden beginnen aan mijn studie aan de Universiteit', zegt hij trots. Ik luister half mee. Het enige waar ik aan kan denken is dat ik met mijn ex aan tafel zit.

(Vanaf nu wekelijks Zondag 12:00 een nieuw Hoofdstuk!

Heb btw nieuwe cover, valt het in de smaak?)

The Badboy's BabyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu