71. Joline

667 23 6
                                    

Lördag 2 februari 2019

Jag sväljer ner salivet och klumpen i magen växer och blir större. Illamåendet blir värre och jag sluter mina ögon i hopp om att det bara är en dröm fast att jag vet att det inte är det. Mina öron förvränger ljudet runt om mig och det ända jag känner är stryp taget runt min hals och det ända jag hör är ett dovt ljud långt bort att någon med en mörk röst. Jag öppnar ögonen igen och jag ser Elliot i ögonen och ser ilskan i honom.

"Fattar du?!"

"Om du inte lämnar Dante så mördar vi honom" en tår rinner ner från min kind och jag försöker svälja ner klumpen.

Jag mumlar ett "mm" till svars.

"Snälla Elliot, låt bli Dante" försöker jag få ut ur min mun men det blir bara som en liten viskning pågrund av trycket mot strupen.

"Pffft tror du att jag är så dum? Klart som fan jag vet att du hellre vill att du ska dö än att han dör men det är därför jag gör det" säger han och skrattar ett ondskefullt skratt.

"Du vet vad jag är kapabel till, om jag säger att jag ska göra något så gör jag det"

"Snälla Elliot jag kan göra vad som helst bara jag inte behöver lämna honom, jag älskar Dante" viskar jag och flera tårar rinner ner från mina kinder.

"Låt honom dö då" säger han och flinar.

"Du har till maj på dig, sen ska det vara över annars vet du vad som händer" säger han och släpper taget om min hals och spottar på marken och vänder sig om och går iväg tillsammans med hans idioter till vänner.

Hela jag skakar av rädsla och märkena på min hals skulle inte bli lätta att täcka över. Jag tar ett djupt andetag och tittar mig själv i spegeln framför mig. Mascaran som tidigare vart på mina ögonfransar hade runnit bort och runnit ner från mina kinder. Mina ögon var rödsprängda. Jag tar upp min mobil ur fickan och ser att jag har tiotals missade samtal från Dante, jag tar ännu ett djupt andetag och tar modet och ringer upp honom.

Några signaler går innan han svarar.

"Hej Joline, vart har du varit?" Säger han oroligt och jag sluter mina ögon och några tårarna letar sig fram.

"Ehh nej jag har varit hos Maja, skulle precis dra hem" ljuger jag och försöker låta normal.

"Jaha, varför har du inte sagt något?"

"min mobil dog" svarar jag snabbt och sväljer ner lite saliv.

"Och hade ingen laddare" fortsätter jag.

"Aha, allt är bra dårå?" Frågar han och jag hör hur skeptisk han är.

"Jadå allt är toppen, lite trött bara. Vad är ens klockan" säger jag och kliar mig lite i hårbotten.

"tjugo i fyra, på natten. I Sverige dårå"

"Aha oj, det visste jag inte" säger jag och hjärtat börjar gå lite snabbare.

"Men är det säkert att allt är bra då?" Frågar han igen.

"Ja jag lovar. Jag drar hem nu i alla fall. Älskar dig" mumlar jag och flera tårar rinner ner från mina kinder.

"Älskar dig också, snart är jag hemma igen mitt hjärta" hör jag honom säga och mitt hjärtat brister.

"Saknar dig massor, längtar så mycket tills du är hemma igen" säger jag och tårarna frossar ner men försöker hålla rösten normal.

"Möt mig på Arlanda när jag kommer hem" säger han och jag hör att han skrattar lite

"Absolut" säger jag och spänner mig i hela kroppen.

"Sov gott älskling"

"Puss" svarar jag honom och sedan läggs samtalet på. Jag brister ut i gråt och tar papper och  försöker torka bort det värsta och sedan går jag. Jag går själv på Stockholms mörka gator klockan 4 på natten och oron inuti mig växer och tårarna fortsätter forsa och det ända jag vill är att komma hem, att Dante ska ara där och att det som nyss hände aldrig skulle hänt.

..............
förlåt för den dåliga uppdateringen det har verkligen inte varit med mening men jag har haft så mycket mes skolan. Är i nationella prov tiderna just nu så det gäller att fokusera men på påsk lovet kommer det bli så mycket bättre uppdatering. Jag kanske till och med blir klar med boken på påsk lovet. Kan inte lova något eller så men har faktisk skriver klart dom sista kapitlen men kommer säkert behöva ändra något lite senare men det kommer då. Förresten vad tycker ni om VINDAR PÅ MARS?!! Jag ÄLSKAR den, alltså på riktigt den är så jävla bra?!?!! Längtar så mycket tills dom släpper fler låtar, är så jävla taggad. Tänker ni gå på nån konsert i sommar då? Jag kommer kanske gå på den i Stockholm eller i Sundsvall har inte riktigt blivit klart än vilken det blir men nån av dom tror jag. Kram på er hoppas ni får en bra söndag eller vilken dag det än nu är när vi läser det här.

Rösta och kommentera❣️

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Where stories live. Discover now