15. Joline

1.3K 26 0
                                    

Tisdag 29 maj 2018

Jag hade precis slutat skolan och var påväg med bussen till stan där jag skulle möta upp min mamma och fika och eftersom att det var morsdag i söndags och vi inte kunde träffas så var vi ju tvungna att träffas nu. Vi hade inte träffats på ett tag eller vi hade träfdats för ungefär 2 veckor sedan men det var fortfarande längesen, så det skulle bli jätte mysigt att bara få sitta och prata med allt som hänt på senaste tiden.

Bussen stannade på hållplatsen jag skulle av på så jag tog ur mina hörlurar ur öronen och begav mig ut från bussen och gick dom få meterna ner till själva centrum. Jag såg min mamma stå borta vid ett café och jag vinkade mot henne som hon snabbt såg och vinkade tillbaka och jag log mot henne. Jag kom fram till henne och kramade om henne hårt, Gud vad jag älskade min mamma, hon har alltid funnits där för mig och hjälpt mig i livet.

"Hej mamma, hur mår du?"

"Jag mår bara bra, du då" frågar hon och ger mig ett leende som jag enkelt besvarar

"Jo det rullar på"

"Längtar du tills studenten?"

"Om jag gör" säger jag och skrattar lite smått. Vi går in i caféet och beställer det vi vill ha och väljer ett bord för två.

"Jo förresten, hur går det med den där killen du hade träffat förut? Hänger ni mycket eller?"

"Ja men det går väl bra, vi är med varandra lite då och då" säger jag och tar en tugga av min chokladboll som jag beställt.

"Är ni ett par eller"

"Nej, vi vill väl inte gå för fort fram"

"Så det finns känslor inblandade?"

"Ja men det är väl klart eller asså Aa"

"Skulle inte jag och pappa kunna få träffa honom någon dag?"

"Jo absolut, jag kan väl höra med honom"

"Ja så kan ni väl komma hem till oss och äta middag, på lördag kanske? Funkar det?"

" ja absolut det skulle vara jätte trevligt, men du får inte ställa några frågor om oss det blir bara pinsamt för vi är INTE ihop" säger jag allvarligt till henne men med ett litet leende

"Nej då, jag lovar" säger hon och sträcker upp händerna lite och skrattar.

Vi hade nu suttit och pratat ett tag, det var jätte mysigt. Ha lite kvalitetstid med varandra, jag hade alltid ståt min mamma nära och vi har alltid haft en jätte bra relation till varandra
Som har varit jätte skönt när jag har haft det som svårast. När jag flyttade träffades vi inte lika ofta obviously eftersom att jag inte bodde hemma men iallafall vi var inte med varandra så ofta så när vi göra såna här små saker betyder det jätte mycket för mig och vi har också fått en lite bättre relation eftersom att man hinner typ sakna varandra när man inte är med varandra så ofta så betyder det mycket mer att träffas.

Jag var nu påväg hem igen, jag och mamma hade varit på stan i nästan 3 timmar och bara pratat om allt hahah. Vi hade pratat väldigt mycket om min student och min studentbal som som skulle äga rum IMORGON kan ni fatta IMORGON? Jag var så jäkla nervös . På balen skulle jag gå med en kille som heter Lucas och som går i min klass, han var riktigt söt faktiskt eller snarare snygg men jag skulle absolut inte vilja va tillsammans med honom. Och i vår klass var det några som inte hade några att gå med så våra lärare lottade, men Lucas hade frågat ut mig, som chokade mig väldigt mycket. Egentligen skulle ju jag vilja gå med Dante men för det första skulle han aldrig vilja gå med mig och för det andra så fick vi inte gå med någon som inte gick i vår klass. Jag satt iallafall på bussen hem och klockan var närmare 19 så jag skulle bara hem och äta middag och ta det lugnt, typ titta på någon serie eller något. Och på lördag skulle vi ju till mina föräldrar och äta middag men jag behövde prata med Dante om det innan. Min buss började närma sig min hållplats så jag tog mina grejer och ställde mig upp i bussen och väntade tills den skulle stanna. Bussen stannade ungefär 1 minut senare så jag klev av bussen och gick min lilla promenad till min lägenhet.

Jag låser upp ytterdörren och trär av mig mina skor och beger mig in mot köket och öppnar kylskåpet för att se vad som finns. Jag hittar lite grejer för att göra en sallad så jag plockar ut det jag behöver och börjar hacka massa grönsaker.

Efter att jag har rört ihop någon slags sallad går jag ut till vardagsrummet, slår på tv-n, går in på Netflix och startar någon film. Jag hinner inte långt i mitt film tittande innan min mobil plingar till och jag sträcker mig lätt efter den och spricker upp i ett leende när jag ser vem det är.

Dante💕 kl 19:35
Kan jag komma förbi?❤️

Jag kl 19:35
Absolut dörren är öppen så det är bara att kliva in❤️

Dante💕 kl 19:36
Bra, är redan utanför❤️

Jag kl 19:36
Oj det gick snabbt hahah😂❤️

Jag hinner dock inte få något svar innan jag hör att ytterdörren öppnas och någon kommer in, jag reser mig upp från soffan och går ut i hallen.

"Hej" säger jag och går lite närmare honom

"Hej, hoppas jag inte störde"

"Nej absolut inte"

"Nej vad bra, jag tänkte på dig och drog hit och sen kom jag på att jag hade glömt att skriva om det var okej att jag kom så jag skrev när jag var några meter utanför ditt lägenhetshus hahah" säger Dante och går fram till mig och kramar om mig, jag besvarar kramen och vi går tillsammans in i vardagsrummet

"Jo jag måste fråga dig en sak" säger jag och ler lite mot honom

"Vadå?" Säger han och kollar frågandes på mig med ett litet leende på läpparna

"Jo mina föräldrar undrar om du och jag ville komma och äta middag hos dom på lördag?" Säger jag och tar ett djupt andetag

"Så du har pratat om mig med dom" säger han och flinar mot mig

"Men sluta, vill du eller inte" säger jag och suckar men skrattar lite

"Klart jag vill, jag måste ju vissa att jag är en bra kille för dig" säger han och lutar sig fram mot mig och kysser mig mjukt.

"Då säger vi så"

........
Hoppas ni tyckte om kapitlet men förlåt om det blev kort men klockan är as mycket och jag orkar inte skriva något mer så det fick bli ett ganska kort kapitel idag men men. Snart händer det grejer i boken, hihi är så taggad💗 hoppas ni inte tycker det är långtråkigt när det inte händer så mycket men det kommer jag vill bara inte att det ska gå för fort hahah💓

Rösta och kommentera

Följ gärna min instagram💓
Hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu