11. Joline

1.4K 17 0
                                    

Onsdag 23 maj 2018

@Dantelindhe @Olivialarsson och 597 andra gillar detta@JolineQvist sitter i skolan och gissa hur tråkigt det är😫

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


@Dantelindhe @Olivialarsson och 597 andra gillar detta
@JolineQvist sitter i skolan och gissa hur tråkigt det är😫

Visa alla 381 kommentarer

@olivialarsson skönt att vi slipper skolan efter studenten

@Robinjohansson snygg

@Hovhha du är så fin!!💕

@Majaandersson instämmer med alla tre tidigare kommentarer hahah

@Dantelindhe träffas sen? Kan komma och hämta dig när du slutar❤️

@karleksbrev hur söt?^ snälla bli tillsammans

@JolineQvist så jävla skönt, skulle aldrig klara 1 år till i skolan @olivialarsson | ja gärna❤️ jag smsar när jag har slutat @dantelindhe

Vi satt nu i klassrummet och våran lärare Anna pratade om samhället och hur man skulle klara sig när man går in i vuxen livet med boende, jobb och massa annat, hur tråkigt? Och egentligen förstod jag inte ens vad hon pratade om eftersom att jag inte lyssnade så mycket men vad gör det om 100 år? Jag gillade egentligen alla ämnen i skolan  men jag är så jäkla skoltrött nu speciellt när det inte ens är 2 veckor kvar tills vi tar studenten. Men det  ska bli så jäkla skönt och ta studenten, jag har ganska mycket planer om vad jag ska göra efter studenten men allt är inte riktigt klart än men jag håller på och planera. Haha låter som jag typ ska göra värsta grejen men jag måste skaffa jobb eller jag har ansökt till ett jobb men jag har inte riktigt fått svar än om jag har fått det eller inte. Men om jag får det så ska jag börja jobba nånstans i juli så jag kommer ändå ha ett lite lov innan jag börjar jobba.

Vi satt nu och åt lunch och efter lunchen skulle vi ha en till lektion och sen slutade vi, skönt? svar ja. Och idag så åt jag faktiskt maten, det var typ någon kyckling gryta med ris det var faktiskt helt okej också haha, känns typ alltid som att det är gryta till lunch i skolan men men. Jag mådde faktiskt bra idag liksom med mig själv och mitt utseende och det var så skönt att känna så efter allt som hänt senaste tiden som gjort mitt självförtroende sämre.

"Joline hänger du med mig, lina och Maja efter skolan?" Frågar Olivia och jag rycker till eftersom att jag var i mina egna tankar.

"Eh nej, Dante skulle komma och hämta mig efter skolan"

"Aha okej" flinar Olivia och jag himlar bara med ögonen som jag brukar göra haha.

Vi hade nu slutat och jag stod vid mitt skåp och tog min väska och min tunna vår jacka. Jag gick mot Olivia, Maja,och lina som stod och pratade om något intressant.

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Where stories live. Discover now