58. Dante

760 22 0
                                    

Fredag 3 augusti 2018

"Yo, numret du försöker nå har ingen abonnent , försök och ring ikväll, du kanske träffar rätt, tro mig vännen, han är mer än det som skrivs i tidningen
Visst ni dela säng ikväll men drar i gryningen, vänta en sekund, låt mig byta atmosfär, dags att, dags att flytta ut, inte, inte stanna här
Och sen när vintern tagit slut, ska vi ångra det vi sa, men bara ångra oss så
Auf wiedersehen, farväl, goodbye
Jag klarar mig ändå, hejdå, farväl" sjunger jag och publiken sjunger med, rosor kastas upp på scenen och medan jag sjunger springer jag runt på scen, dansar och hoppar och tar sedan upp en utav rosorna och kastar iväg den över publikhavet för att nån ska fånga den.

Musiken stoppas och vi bugar och går sedan bort från scen. Jag tar bort mina in ears ur öronen och lägger bort mikrofonen och går och sätter mig på en stol.

"Hur tycker du att det gick då?" Säger Ludwig och ler, jag rycker på axlarna och suckar lite.

"Hyfsat"

"Skojar du? Det var ju as bra"

"Jaja, skit i det" mumlar jag och Ludwig kollar fundersamt på mig.

"Va fan snackar du om? Kan du inte berätta vad fan som händer just nu eller, du har vart fett konstig dom senaste dagarna, har det hänt något?!"

"Men Ludwig håll bara käften, du vet inte ett skit!" Säger jag irriterat och ställer mig upp och går därifrån.

"Kanske därför jag frågar?" mumlar han

"Jag hör dig fortfarande" säger jag högt medan jag går iväg.

Jag spottar på vägen och drar handen genom håret och tar upp mobilen ur min jeansficka och signalerna börjar gå till Joline men inget svar, jag suckar och lägger på efter ett antal signaler, några tjejer, som jag antar är fans kommer åt mitt håll.

Jag sätter mig vid baren nere i hotellobbyn och beställer in en öl som jag tar en klunk ur när jag fått den.

"Sitter du här helt jävla butter nu eller?" Säger axel med ett flin på läpparna och sätter sig bredvid mig på en barstol.

"Håll käften Axel" muttrar jag och tar en till klunk utav ölen.

"En öl" säger axel till bartendern och vänder sedan sin blick tillbaka till mig.

"Vad är det ens som har hänt med dig?" Fortsätter han

"Inget du behöver bry dig om" mumlar jag och blänger på honom.

"Och varför är inte Joline med?"

"Men axel håll käften, har fan inte bett dig ställa några frågor till mig" muttrar jag bittert och tar en sista klunk ur glaset och ställer ner det på baren igen.

"Jaja, det är nog dags för dig att gå och lägga dig" säger han och jag himlar med ögonen och reser mig upp från barstolen och går mot hissen och axel kommer efter mig, hissdörrarna öppnas och vi kliver in tillsammans med två stycken äldre personer, jag trycker på våning 5 som vi bodde på och hissdörrarna stängs.

Jag kliver ur hissen och går mot vårat hotellrum och tar fram kortet ur fickan och blippar det mot läsaren på dörren, dörren låser upp sig och jag öppnar dörren för att kliva in i rummet med axel bakom mig. När vi kliver in i rummet tar jag direkt av mig mina jeans men behåller t-shirten på och lägger mig ner i sängen.

"Släck lampan" mumlar jag till axel och blundar och strax efter det släcks lyset.

...........
Vet att det har vart kass uppdatering men har haft jätte mycket prov i skolan att plugga till så har inte haft tid, förlåt😕 ska iaf försöka bli bättre och ska försöka skriva ett kapitel till imorgon också men jag kan inte lova något. Hoppas iaf på ett nytt album från killarna nu i helgen, det sämsta skulle va om det kom när den var skola nästa dag haha, Hoppas ni tyckte kapitlet var hyfsat okej, inte det bästa ja gjort men kastade bara ihop något för att få ut ett kapitel idag.

Rösta och kommentera❣️
Min instagram: hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang