20. Joline

1.3K 22 0
                                    

Tisdag 5 juni 2018

Idag var dagen då jag, Joline Amelia Qvist skulle ta studenten, det här är förhoppningsvis sista gången jag sätter min fot i den här skolan, jag skulle in till vuxen världen, jag skulle förhoppningsvis börja jobba snart. Jag kunde fortfarande inte fatta det här, jag skulle i stort sätt lämna min fina klass, mina lärare och mina underbara vänner som hjälpt mig så otroligt mycket dom här 3 åren i gymnasiet.

Jag, Olivia och lina befann oss hemma hos lina och fixade oss tillsammans och sedan skulle vi dra till en av våra klasskamrater som höll i champagnefrukosten som skulle börja vid nio och klockan var ungefär åtta nu. Jag hade satt på mig mina vita klänning som hade spets armar och var arnas helvit och gick ner till låren ungefär, Min studentmössa var ganska simpel men så sjukt snygg, den lilla "pärlan/ diamanten" i mitten var i färgerna roséguld och silver, på framsidan stod det då mitt för och efternamn alltså Joline Qvist och på baksidan hade jag valt att det skulle stå SA15. Jag var extremt nöjd med både min klänning och mössa, Olivia hade hjälpt mig med sminket och Lina med håret. Jag hade valt att mitt hår skulle vara lockigt och sen hade Lina gjort en fin uppsättning. Olivia hade fått fria händer med sminket då jag absolut inte hade en aning om vad jag ville ha, allting blev så bra och jag tyckte faktiskt jag var rätt fin. Olivia, lina och Maja hade också satt på sig sina outfits och sminkat sig, alla tre var så extremt fina och jag kunde nästan inte förstå att det var mina bästa vänner.

"Ni är så fina" säger jag och låter dom ett stort leende

"Du med"säger lina och besvarar leendet

"Vi alla är fina" säger Olivia efteråt

"Ja verkligen" säger Maja instämmande

"Jag kan liksom inte förstå att vi slutar skolan på riktig, det här blir inte bara ett sommarlov utan vi kommer inte komma tillbaka till skolan efter sommarn, det känns bara så konstigt" säger jag

"Jag vet, nu kommer vi in i vuxen världen på riktigt nu måste vi klara oss helt själva i stort sätt" säger Lina och jag nickar, Olivia och Maja hade gått och hämtat lite dricka i köket så nu stod bara jag och lina kvar i hennes sovrum

"Ska du ha någon studentfest eller något sen eller" frågar jag Lina

"Eh nej ska bara fira lite med familjen typ, du då" säger hon och jag skakar på huvudet

"Nej, samma här" säger jag och lina nickar, Maja och Oliva kommer in med fyra glas och fyra cidrar

"Nemen hej" säger dom i kör och skrattar, jag och Lina instämmer i skrattet och jag tar emot cidern och glaset Maja räcker mig

"Vi måste typ åka nu" säger Lina stressat och plockar ihop alla sina saker

"Vadåra hur mycket är klockan" säger Maja och tittar på Lina som springer runt i rummet som en vilsen höna

"Fem i" säger hon lika stressat igen och både jag, Olivia och Maja flyger upp ur sängen och plockar ihop våra grejer lika Lina och jag tror vi var i bilen på typ 2 minuter utan att överdriva.

Vi kliver ut ur Linas mammas bil eftersom att hennes mamma skjutsa hit oss, vi går mot det stora fina vita huset där champagnefrukosten skulle hålla, eftersom att vi skulle sitta ute på den stora verandan gick vi upp på verandan där flera av våra klasskamrater redan var, vi gick mot dom, hälsade, kramades och allt sånt innan vi satte oss ner vid ett av dom 5 stora borden som fanns. På varje bord fanns det också ett antal champagner.

Vi hade suttit och pratat en stund och nu var det dags att börja äta själva frukosten, vi alla gick mot bordet där all mat fanns, det var helt fullt och det var allt från frukt, bär, pannkakor, ägg, bacon, sötsaker, massa dricka, yoghurt, flingor och allt möjligt. Vi alla började ta utav maten eller vad man ska säga och gick sedan till våra platser igen.

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Место, где живут истории. Откройте их для себя