3. Joline

2.1K 30 2
                                    

Måndag 30 april 2018

Det var måndag och det betyder skola.. suck. Aja jag höll iallafall på att sminka mig lite och hade valt kläder för dagen. Klockan var nu 08:48 och jag började 09:45 så jag hade gott om tid tills jag började.

Noel kl 08:49
Hej har du några planer idag?💕

Jag kl 08:49
Nej tror inte det iallafall💖

Noel kl 08:52
Nej bra då kan väl vi hämta dig när du slutat? Så kan du vara med oss i studion? Det är en person som saknar dig😉

Med vi antar jag att han menar hans lilla "gäng" alltså dom från hov1, som sagt så är jag inte jätte insat i hov1 så jag vet inte riktigt vad dom heter hehe.

Jag kl 08:55
Ja gärna det skulle va jätte kul💖

Jag antog att dante också skulle vara där och det skulle ju bara vara bra och om jag ska va helt ärlig saknade jag honom ändå, det kanske låter konstigt men jag gjorde det, det var något med honom som jag saknade, hans närvaro och hans utstrålning.

Nu var jag påväg till skolan och jag skulle möta upp Olivia halvvägs, det tog ungefär 10 minuter att gå till skolan men olivia och jag tog samma väg så vi mötes alltid. Jag går en liten bit sen skymtar jag Olivia lite längre bort så jag öker takten så jag kommer närmare henne

"Hej Olivia!" Säger jag och kramar om henne, hon besvarar kramen och säger Hej tillbaka

Nu var vi i skolan och vi hade haft typ 3 ämnen och nu var vi påväg till vår lilla matsal, vi satt där i vårt lilla tjej gäng och pratade om allt som hänt i helgen. Jag försökte att undvika att berätta om Dante tills Maja kommer med sin dumma lilla kommentar

"Joline har träffat en kille" säger hon och flinar stort, och jag himlar med ögonen och suckar stort

"Men vadå berätta mer träffade du honom på festen?"frågar Lina och ser förväntansfull ut

"Ja det gjorde vi men det är inget mellan oss" sa jag lite obrytt

"Låg ni?!" Skriker Lina ut i hela matsalen så alla vänder sina blickar mot oss

"Men nej sluta, vi krockade in i varandra och pratade lite bara"

"Ni strulade ju" säger Maja med ännu ett stort flin

"Det var på snurra flaskan Maja!" Säger jag till henne

"Men iallafall så ska jag till studion idag och vara med Noel"
Säger jag till dom, då dom visste det här om den här hov1 grejen så jag slapp förklara

"Och Dante, det är ju typ största anledningen varför du ska dit" säger Olivia, jag mumlar bara ett "mm" för det var ju faktiskt sant men jag ville inte erkänna det för dom. Jag byte samtals ämne fort innan dom kom med ännu mer kommentarer och frågor.

Jag hade slutat nu och jag hade skrivit till Noel att dom kunde komma och hämta mig så nu stod jag på skolparkeringen och väntade på dom. Jag höll på och skrollade igenom instagram flödet tills jag hör att någon tutar, jag rycker till av det och tittar in i bilen och då ser jag Dante sitta i baksätet och hålla på med mobilen. Jag öppnar bildörren och hoppar in i baksätet bredvid Dante, han avfyrar ett stort leende och jag besvarar leendet och säger Hej.

"Dante har saknat dig, du är den ända han har pratat om ända sen i fredags" säger Noel med ett stort flin, jag blir alldeles varm inombords när han ytrat meningen.

"Att du alltid ska säga allt Noel! Fuck you" säger Dante och Noel bara skrattar. Jag blev glad när han sa så för det borde ju va sant att han hade saknat mig om han reagerar sådär.

Vi hade nu varit i studion i några timmar och vi hade beställt pizza och det var bra för jag är utsvulten.

"Är det någon som kan hänga med och hämta pizzan jag pallar inte åka själv" säger Dante

"Joline kanske kan" säger Ludwig och puttar till dante löst på armen, ja gäcks ur mina tankar när jag hör Ludwig nämna mitt namn

"Ja det kan jag" säger jag och ler lite lätt mot dante

"Du behöver inte om du inte vill" säger Dante och besvarar leendet

"Men jag vill" säger jag bara enkelt och därmed går vi och klär på oss ytterkläder innan vi går ut till bilen.

Nu hade jag och Dante satt oss i bilen och var påväg till pizzerian, det var så mysigt och sitta här med dante och det var inte en sånhär stel stämning utan en bekväm stämning.

"Asså det Noel sa förut är sant, jag har saknat dig jävligt mycket, jag vet att det låter konstigt för vi inte känner varandra så bra" säger Dante plötsligt

"Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt saknat dig med, men vi får väl lära känna varandra då, alltså om du vill"

"Skönt att du känner likadant, klart jag vill" säger han och vänder sin blick mot mig och ler stort, jag besvarar leendet och för min hand mot hans hand och flätar dom samman.

Vi var nu framme vid pizzerian och hade gått in och hämtat maten och skulle gå till bilen, jag går mot baksätet av bilen och öppnar enkelt upp dörren och ställer in maten jag hade i händerna, jag stänger igen dörren igen och går mot passagerarsätet och sätter mig igen, Dante gör likadant som mig och sätter sig sedan på förar platsen.

........
Förlåt om det blev ett ganska kort kapitel, hoppas ni tyckte om det ändå och jag vet att kapitlen är väldigt flummiga i början men jag lovar att det kommer bli bättre längre fram, Och jag vill bara säga att jag har strulat till det lite med datumen oså men det är inget man behöver bry sig om egentligen utan jag har bara datumen där för att man ska veta lite när allt händer för det kommer vara viktigt sen men aja💕💕

Rösts och kommentera

Följ gärna min instagram💓
Hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang