2. Joline

2.4K 24 1
                                    

Lördag 14 april 2018

Jag vaknar av världens huvudvärk och jag suckar stort, den här dagen kommer inte bli bra, jag hatar att vara bakis. Jag hade kommit hem i går vid ungefär 3:00 och hade däckat direkt när jag kom in i mitt rum och nu var klockan 12:37 idag får det bli en dag med massa film, snacks och pizza det bästa med att vara bakis är att man bara kan mysa och så har man något och skylla på om någon vill göra något.

Jag klär på mig mjukiskläder och går ut till köket och hämtar en alvedon och ett glas vatten. Jag bestämmer mig för att gå till Ica som ligger 5 minuter från min lägenhet ja jag har flyttat hemifrån jag fick en lägenhet i 18 års present av mina föräldrar, jag har världens bästa föräldrar.

Jag trär på mig mina Nike skor och styr mina steg mot Ica. När jag är vid ica plockar jag på mig allt gott jag vill ha plus lite nödvändiga grejer jag behöver, jag betalar och beger mig hem.
När jag väl är hemma så letar jag upp någon bra film på Netflix och trycker i mig allt gott jag köpte idag.

Min mobil plingar till, det är en notis från insta

@Dantelindhe följer nu dig

Hela min kropp blir varm när jag ser det, jag går in på hans profil och trycker på följa knappen så jag nu också följer honom, i hans profil står det att han är med i hov1? Är det den Dante Noel har snackat om det har jag aldrig tänkt på. Som sagt harJag har aldrig varit jätte insatt i hov1 utan jag har lyssnat på någon låt bara för att Noel är med oså men jag visste inte att Dante var med?
Jag väljer att ta en bild till insta och lägga upp när jag ändå är inne på insta.

 Som sagt harJag har aldrig varit jätte insatt i hov1 utan jag har lyssnat på någon låt bara för att Noel är med oså men jag visste inte att Dante var med?Jag väljer att ta en bild till insta och lägga upp när jag ändå är inne på insta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


@linalund, @dantelinhe, @majaandersson och 609 andra gillar detta
@jolineQvist kanske inte ser så bakis ut men säger bara en sak, jag är jävligt bakis

Visa alla 304 kommentarer

@Olivialarsson jävligt snygg för att vara så bakis

@dantelindhe snygg😁❤️

@Hov1fans OMG Dante fucking Lindhe kommentera? ^

@hovhha varför har han börjat följa dig?^^

@karleksbrev är det något mellan er❤️? Du och Dante skulle passa så sjukt bra

@JolineQvist du är❤️ @dantelindhe

@Robineriksson snygg

@Elliothellstöm vill ha tillbaka dig, jag älskar dig😢💔

@JolineQvist hejdå! @Elliothellström

När jag såg att Dante hade kommenterat blev jag så lycklig.
Men det skulle aldrig kunna bli vi, jag är inte redo jag har blivit för sårad och vågar inte gå in i något för att jag är rädd, jag är rädd för att bli sårad, killen jag hade varit ihop med för 1 årsen hette Elliot och han var otrogen inte bara en gång utan 5 gånger och det sårade mig så mycket jag var kär i honom, jätte kär. Det är därför jag inte velat vara med någon kille för jag vill inte få känslor för jag vill inte bli sårad.

Klockan är nu närmare 19:00 och jag har bara tittat på film hela dagen så jag väljer att hoppa in i en dusch, jag är nu klar efter min dusch och går ut från badrummet och in i mitt rum ock klär på mig kläder. När jag är klar bestämmer jag mig för att bjuda Olivia på middag och vara snacka med henne om allt, jag ringer till Olivia och frågor om hon vill komma över och äta middag och det ville hon så nu står jag i köket och lagar tacos för det är enkelt och gott och så lyssnar jag på musik notera att jag sjunger med som en galning hahah.

Nu har jag och Olivia ätit och nu sitter vi och tittar på film och vi bestämde att Olivia ska sova över hos mig, det är ändå lördag hallå?

"Du Olivia jag har tänkt på en sak" mumlar jag till Olivia

"Mm vadå" mumlar hon tillbaka

"Jag önska jag var lite mer som du, efter allt det här med Elliot har jag inte kunnat lita på någon men det är så svårt"

"Men gumman jag förstår dig, men en sak jag inte kan fatta är att du inte legat på över ett år" säger Olivia och vi båda brister ut i ett skrattanfall.

Såklart saknar jag känslan av närhet oså men jag bryr mig inte så mycket längre, om jag skulle vara en person som Olivia skulle jag inte ens klara en vecka men jag har klarat mig och det är jag stolt över.

Nu hade klockan blivit 01:56 och jag och Olivia tänkte gå och lägga oss, jag klär av mig så jag endast har på mig en overzize t-shirt och trosor. Jag lägger mig tillrätta i sängen och somnar direkt.

Dantes perspektiv

Idag hade dagen varit så jävla trög, jag hade på riktigt typ inte ens gjort något förutom att hänga i studion då och sen efter det hade jag hängt med Noel ett tag, vi hade pratat lite om Joline liksom jag kunde inte sluta tänka på henne, hela dagen hade mina tankar vart om henne även fast jag inte ens kände henne? Vi hade ju bara pratat några ord med varandra och då typ strulat konstigt nog? Även fast det bara var på snurra flaskan betydde det ändå något för mig, eller är det konstigt kanske, vi kände ju inte ens varandra?

Idag hade dagen varit så jävla trög, jag hade på riktigt typ inte ens gjort något förutom att hänga i studion då och sen efter det hade jag hängt med Noel ett tag, vi hade pratat lite om Joline liksom jag kunde inte sluta tänka på henne, hela dage...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@prinzaugustt, @JolineQvist och 10946 andra gillar detta

@Dantelindhe är det konstigt att jag inte kan sluta tänka på dig?

Visa alla 3096 kommentarer

@Hovahh snyggaste jag sett
@Prinzaugustt har Dante gått och blivit lite kär kanske😏
@Karleksbrev är det något mellan dig och Joline Qvist?
@Ludwigkronstrand bror vad händer? ^^
@JolineQvist fin💓
@Hovah vad händer?
@dantelindhe käft @Prinzaugustt | ring mig nu @Ludwigkronstrand | du är finast💕 @JolineQvist
@Hov1fanpage älskar dig Dante, du är mitt allt😘😘

........
Sorry om det blev ett dåligt kapitel men visste inte vad jag skulle skriva hehe men det kommer bli bättre längre in i boken för då kommer det spänning och det kommer hända mycket då💓💓 vill bara säga att vissa bilder på Madison Beer är lite äldre, så alla bilder är inte hur hon ser ut i nuläget men så som hon ser ut nu i verkligheten ser hon ut i boken så ni vet, så allt som är instagram inlägg på henne i boken ser hon ut i boken haha om ni fattar vad jag menar

Rösta och kommentera

Följ gärna min instagram💓
Hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Where stories live. Discover now