Ch. 11

888 58 4
                                    

Седнах на леглото си с бележката в ръка. Това наистина ли се случва? Може да е номер. Може да е човекът, който хвърли камъка? Не, не е. Не може да бъде. Той ме нарече Стиф. Фор е единствения, който ме нарича Стиф и не мисля, че някой друг знае за това обръщение.

Осем часа. Колко е сега? Погледнах телефона си и беше около четири. Това означава, че имам четири часа да се приготвя.

Влязох под душа и дръпнах завесата след мен. Топлата вода успокои изтръпналото ми тяло. Водата беше гореща и напълваше дробовете ми с влага. Взех шампоана и изстисках малко на ръката си, за да мога да си измия косата.

Къде ще ходим тази вечер? Фор ще се появи ли? Разбира се, че ще се появи. Няма начин да му кажа да се разкара.

Трябва ли да отида? Миналата вечер беше хубава, не много екстремна. Мислех си, че той ще ме заведе на клуб или нещо такова. Някъде, където ще трябва да го впечатля. Но отидохме на стрелбище. Това определено беше едно от най-странните неща.

Измих шампоана от косата си и втрих малко балсам след това. Не исках да излизам от банята, защото навън е студено. Температурата в Орегон обикновено не е толкова ниска в началото на зимата. Може би това ще бъде най-студената зима.

Изключих душа и излязох от него. Настръхнах, затова бързо увих кърпата около косата си и халата около тялото си. Върнах се обратно в стаята си.

Какво да нося довечера? Нямам си ни най-малка представа къде ще ходим и не знам как да се облека. Надявам се да не е някъде където трябва да си облечен добре. Да се обличам добре не е моето нещо. Плюс, нямам никакви хубави дрехи, само джинси и тениски.

Мисля, че дънки са добре. Те изглеждат като официални дънки. Навън е студено, затова не мога да нося тениска. Но тениските са единствените блузи, които имам. Реших да нося тениска и зелено горнище. Завърших тоалета си със старите кецове.

Сложих дрехите си на леглото. Твърде рано е, за да ги обличам сега. Ще ги облека по-късно.

Погледнах косата си в огледалото. Сресах я, но все още не изглеждаше добре. Беше чуплива. Нещо средно между къдрици и права коса. Но косата ми не изглеждаше толкова зле, мислех си, че изглежда зле, но не беше. Това е, ще я изправя.

Poison (Harry Styles fanfic) Bulgarian translationWhere stories live. Discover now