Chapter 16.

2.4K 91 82
                                    

D R A C O

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

D R A C O

__________________

__________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_________________

Sosem gondoltam volna, hogy valaha apa leszek. Vagy férj. Vagy, hogy egyáltalán valaki szerelmére méltó leszek. 

Még álmaimban is féltem eltervezni a jövőmet, főleg akkor, amikor minden az életemben kilátástalannak tűnt. Amikor azt hittem, hogy nem is fogom megélni a húsz évet.

De... valahol mélyen tudtam, hogy szeretném ezeket a dolgokat. Szeretnék apa, férj lenni, egy olyan otthonban, ahol nem kell félelemben élnem. Voltak rémképek is a fejemben, ezek mellett, főleg miután Scorpius megszületett. Hogy milyen lesz, ha egyszer úgy néz fel rám, ahogyan én néztem az apámra. Hogy meg kell bocsátania nekem minden szörnyűséget, amit tettem a múltban, és vívódnia kelljen, hogy melyik része a lényemnek az igazi. Aki ezeket a szörnyű dolgokat tette, vagy, aki a - remélhetőleg - jó apja volt. 

Szerettem volna hinni, hogy megérti majd az okaimat, amiért azokat a dolgokat elkövettem. És, hogy azok a tetteim lesznek többségben, amikben bizonyítom neki, méltó vagyok arra, hogy az apja lehessek. Hogy méltó vagyok arra, hogy szeressen engem. 

Amikor megszületett, és én beléptem a szobába, ahol feküdt, miközben nem tudtam, hogy Hermione túléli-e, egy másik részem feléledt. Egy ösztönös reakció, amikor ránéztem, ami végigzuhogott az ereimben, ami beleszivárgott a vérembe. Ugyanezt éreztem minden egyes nap utána, amikor a fiam nevetett, sírt, kiabált, mosolygott, kuncogott... létezett

Hazudnék, ha azt mondanám, nem küszködtem, mélyen legbelül. Sok keserű érzés kavargott bennem. A félelem, hogy ugyanezt érezném-e Scorpius iránt, hogy ha Hermione belehalt volna a szülésbe. Félelem, hogy mi lenne, ha elvesztettem volna a jobbik énemet, a feleségemet, aki ösztönzött arra, hogy képes vagyok szeretni. Félelem, hogy hogyan néztem volna a fiamra, ha mindez megtörténik. 

Minderről Hermione nem is tudott. De valami másról igen. Egy másik félelmemről, ami ezektől viszonylag független volt. Hogy apa leszek-e. 

Feel Real│i'll be good 2.Where stories live. Discover now