Chapter 2.

3.4K 131 30
                                    

H E R M I O N E

__________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

__________________

Úgy éreztem magam, mintha egy álomban lettem volna. A legboldogabb, mégis leghihetetlenebb álomban.

Lehetetlennek tűnt, hogy maradt még valami folyadék a könnycsatornáimban, de valahogy mégis éreztem, hogy folynak le az arcomon a könnycseppek.

Kinyitottam a számat, hogy mondjak valamit, de azt sem tudtam, hogy mit lettem volna képes mondani, ha a szemem, az agyam is le volt fagyva, nemhogy az ajkaim. Mozdulni sem bírtam. Az egyik karom a derekamat ölelte át, a másikat a szám elé tettem döbbenetemben.

Amint meghallottam a hangját, elakadt a lélegzetem, ami addig sem működött rendesen. A hangját ami reszelős volt, halk, erőtlen, és nem is lehetett tisztán érteni, mert ak lélegeztetőgép pumpált mellette,
a szívhangja pedig gyorsabban csipogott.

De határozottan az ő hangja volt. Száz közül is felismertem volna.

Megszorította az ágy szélét mindkét oldalról, amennyire ilyen állapotában szorítani tudhatott, és megpróbálta magát feltolni ülő helyzetbe.

Erre már elkezdett beindulni a motoros képességem, és odapattantam hozzá, hogy a vállánál fogva visszanyomjam az ágyra.

- Feküdj vissza! Nem szabad erőltetned magad! - mondtam reflexszerűen, a kezem a vállán hagyva. Nem is igazán fogtam fel, hogy mi történt, így tovább folytattam a teendőeket, a tanításom szerint. - Blaise! Szólj egy orvosnak!

És az ajtó becsapódott Blaise Zambini után.

- Hermione! - ismételte meg a nevem... Draco Malfoy. A kezével megérintette a csuklómat, a mozdulat közben felnyögött.

- Szia! - huppantam vissza erőtlenül a székbe, amiben azelőtt is ültem, és még közelebb húztam magam az ágyhoz. A kezem még mindig a vállát markolászta, miközben Draco Malfoy továbbra is a szemével kereste a tekintetem.

Talán akkor tudatosodott bennem, hogy megtörtént, amiért imádkoztam, amikor találkozott a szemem az övével. Amikor végre valahára... belenéztem a viharszürke szemeibe, ahogyan éreztem a pehelykönnyű szorítást a csuklómon, és ahogyan megláttam, hogy a szája sarka egy önelégült vigyorra húzódott.

Végre felébredt.

- Szia - ismételtem magam, ugyanolyan erőtlenül, ahogyan ő is érezhette magát. - Sziasziasziasziaszia! Istenem, szia!

Ismételtem mániákusan, sokkot kapva.

Feléhajoltam, hitetlenül elnevetve magam. Félresimítottam a nyirkos haját, és az enyhén borostás arcára fektettem a kezem.

- Hiányoztam, Granger? - kérdezte Draco, elfúló hangon. A fájdalmát és a helyzet feszültségét próbálta palástolni a humorral, és azzal az önelégült vigyorral. Ami titkon az egyik oka volt annak, hogy beleszerettem.

Feel Real│i'll be good 2.Where stories live. Discover now