Sonun Başlangıcı

1.1K 68 47
                                    

"Bütün gün burada beklemekten sıkılmıyor musun?" 

"Her şeyi nasıl görebiliyorsun?"

"Gözlerin acıyor mu?" 

"Sınavda Loki'den kopya çekmiştim. Onu da gördün mü?" 

Loki kaşlarını çatıp yanındaki kardeşine dönünce Thor da ona dönüp omuz silkti. "Çalışmamıştım." 

Bekçi bir iç çekince çocuklar da yeniden ona dönmüşlerdi. Yine sorularını ardarda sırlamak için ağızlarını açtılar. "Peki hiç-" 

"Yeter." dedi Heimdall , sakinliğini korumaya çalışan bir sesle. "Kopya çektiğini görmedim ve hayır gözlerim de acımıyor. Neden şimdi gidip biraz oyun oynamıyorsunuz?" 

"Aslında bu bir oyundu." dedi Thor gülerek. "Ne zaman bıkacağınla ilgili iddiaya girmiştik." 

Loki kahkahasını tutamayınca hemen ardından Thor da gülmüştü. "Ben kazandım!" dedi Loki. "İki dakika bile dayanamadın Heimdall!" 

Heimdall tüm kudretine rağmen , karşısında kendisini tongaya düşürüp eğlenen çocuklara karşı gülümsemeden edemedi. 

"Hadi , saraya geri dö-" 

Heimdall aniden susunca ikili duraksayıp birbirine baktı. Ardından Thor kaşlarını çatıp , endişeli bakışlarını bir noktaya dikmiş adama doğru adımladı. "Heimdall?" diye sordu bir yandan da. 

"Olamaz.." diye fısıldadı bekçi , hemen sonra gözleri odağını kaybetmiş gibi telaşla etrafına bakındı. Kendisine endişeli bakışlar atan iki çocuğu süzüp mekanizmaya saplı kılıcını aceleyle çekti ve kınına yerleştirdi. Ardından bir koluna Thor'u , diğerine Loki'yi alıp Bifrost'un upuzun köprüsünü koşmaya başladı. 

"Heimdall!" dedi Loki düşmemek için bekçinin koluna sıkıca tutunup. "Neler oluyor?!" 

Heimdall'ın daha cevap vermesine gerek kalmadan gök yüzünde beliren koca bir uzay gemisi , iki küçük prensin de başlarını kaldırıp şaşkınlıkla olan biteni izlemesine neden oldu. Hemen sonra ise geminin alt kısmındaki mekanizmaların ateşlenmesiyle köprüye isabet eden patlamalar , Heimdall'ın neredeyse düşmesine sebep oluyordu. 

"Bu da ne?" dedi Thor inanamaz bir sesle. Heimdall neredeyse köprüyü yarıladığı sırada ikinci bir patlama tam arkalarına ateşlendi ve bu sefer bekçi havada savrulup , kucağında tuttuğu çocukları düşürdü. Çocuklar Heimdall'ın ilerisine düşerken , tıpkı onlar gibi yere kapaklanan bekçi daha kendini bile toparlayamadan bir patlamanın daha kendine isabet etmesiyle parçalanan köprüden aşağıya doğru düşmeye başladı. Çocuklar gözlerini irileştirmiş , köprünün hemen altındaki suya çakılan adama bakıyorlardı. 

"Heimdall!" diye bağırdı Thor korkuyla. Ancak hala tepelerinde dikilen tehlikeyi fark eden Loki onu elinden yakalayıp kendine çevirmeye çalıştı. "Gitmemiz lazım!" 

Thor dolu gözlerini Loki'ye çevirebildiğinde onun da kendisinden farklı olmadığını gördü. Ancak kendisini kaybetmemesi ve küçük kardeşini koruması gerektiği beyninde yankılanmaya başlayınca Loki'nin eline sarınmış küçük parmaklarına sıkıca asılıp saraya doğru koşmaya başladı. Bu sırada tehlikeyi sonunda fark edebilen komutan , bir ton askeri sarayın önüne dizerken kendilerine yaklaşan çocukları fark etti. 

"Prensleri koruyun!" 

Bir grup asker düzenden ayrılıp çocuklara doğru koştu ve etraflarını sardıktan sonra onlara saraya kadar eşlik ettiler. Korkudan rengi atmış ve sessiz göz yaşları akıtan çocukları , içlerinden bir asker eğilip teselli etmeye çalıştı. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Little One | Thor x LokiWhere stories live. Discover now